Sport extern

190

Articole recomandate

Pariuri pe o vedetă TV în vestiarul lui Real Madrid
Presa spaniolă scrie, vineri, că fotbaliștii lui Real Madrid au pariat, în vestiar, cine o cucerește primul pe cea mai sexy și mai cunoscută prezentatoare de știri sportive din Spania, Sara Carbonero, câștigătorul fiind Iker Casillas. Deși niciunul nu confirmă idila, Iker și Sara au fost surprinși în ipostaze "drăgăstoase" într-o discotecă.

Lucescu, nemulțumit de arbitraj și de Raț
Tehnicianul lui Șahtior Donețk, Mircea Lucescu, a declarat că, în meciul cu Fulham, scor 1-2 (Gera 3, Zamora 63 / Luiz Adriano 32), din "16"-imile Europa League, echipa sa a avut probleme pe partea stângă a defensivei, acolo unde joacă Răzvan Raț, abia revenit după o accidentare. De asemenea, Il Luce a criticat și arbitrajul.

Mafia pariurilor, lovită în Turcia
Poliția din Diyarbakir (Turcia) a anihilat o rețea de pariuri ilegale pe Internet. Printre cei cei 73 de arestați se numără și șapte fotbaliști, de la Gaziantepspor (prima ligă) și Buyuksehir (divizia secundă), toți implicați într-un grup infracțional care pusese la punct un sistem vast de trucare de meciuri de fotbal și curse hipice.

Mancini l-a exclus trei luni din lot pe Craig Bellamy
În urma unui conflict între antrenorul lui Manchester City, Roberto Mancini, și mijlocașul Craig Bellamy, jucătorul a fost exclus trei luni din lot. Cunoscut ca unul dintre fotbaliștii care s-au opus concedierii fostului principal, Mark Hughes, fotbalistul galez a refuzat să se supună ordinului italianului de a se antrena în plus, lucru netolerat de tehnician.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 20 Februarie 2010
Stire din Sport : Viitorul Constanța l-a bătut pe Eric Lincar
Sâmbătă, 20 Februarie 2010
Stire din Sport : Chico revine miercuri la pregătirea Farului
Pagina a fost generata in 1.7223 secunde