Sport extern

261
Milan l-a rechemat pe teren pe Paolo Maldini
AC Milan i-a propus gloriei sale Paolo Maldini, retras din activitatea de fotbalist, să joace pentru "rosso - nerri" în ultimele șapte etape de campionat, întrucât echipa se confruntă cu probleme în apărare, unde Nesta și Bonera sunt accidentați. În vârstă de 42 de ani și după zece luni de pauză, Maldini a refuzat însă propu-nerea primită.

Contador se teme de Andy Schleck
Rutierul spaniol Alberto Contador crede că cel mai periculos adversar al său în Turul Franței este Andy Schleck, din Luxemburg, care a acumulat experință în urma duelului din 2009. Ediția din acest an a Marii Bucle va începe pe 3 iulie. Contador a câștigat Turul Franței în 2007 și 2009, iar în 2008 Turul Italiei și al Spaniei.

Carlos Tevez îl critică pe Mancini
Atacantul Carlos Tevez îl atacă pe antrenorul său de la Manchester City, Roberto Mancini, spunând că face antrenamente prea grele, iar decizia înlocuirii fostului tehnician, Mark Hughes, a fost greșită. Deși City e la un pas de calificarea în Liga Campionilor, Tevez a spus că jucătorii nu sunt încântați de metodele de pregătire ale lui Mancini.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 14 Aprilie 2010
Stire din Sport : Adrian Senin a revenit la FC Farul
Pagina a fost generata in 1.6846 secunde