Sportivii paralimpici din Constanța participă la Trofeul Tineretului

103
Sportivii paralimpici din Constanța participă  la Trofeul Tineretului - sportivii-1565358100.jpg

Articole de la același autor

Asociația Județeană Constanța a Sportului Persoanelor cu Handicap sărbătorește Ziua Internațională a Tineretului. Astfel, luni, 12 august, Trofeul Tineretului va debuta cu disciplina tenis de masă, unde sportivii paralimpici constănțeni se vor întrece atât la turneul de simplu, cât și la cel de dublu.

Marți, 13 august, aceștia sunt așteptați la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța (Delfinariu) pentru a participa la concursurile de darts și tir cu arcul, iar vineri, 16 august, pe plaja "Blanco" din stațiunea Mamaia va avea loc cea de-a treia ediție a AJCSPH Summer Sports.

Printre disciplinele din concurs se numără: pentaque, atletism, volei de plajă, tenis de plajă, precum și numeroase joculețe sportive distractive.

Trofeul Tineretului face parte dintr-o serie de evenimente sportive menite să conducă la integrarea persoanelor cu dizabilități în societate și la conștientizarea faptului că practicarea sportului are un rol benefic atât în menținerea sănătății fizice și psihice a fiecăruia dintre noi, cât și în dezvoltarea personală și între comunicarea dintre oameni.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9065 secunde