Sportul constănțean, mesaje de condoleanțe pentru Marcel Câmpeanu

332
Sportul constănțean, mesaje de condoleanțe pentru Marcel Câmpeanu - campeanu1444931942-1444990052.jpg

Articole de la același autor

Vestea că profesorul Marcel Câmpeanu a plecat dintre noi a îndoliat sportul constănțean, care l-a pierdut astfel pe unul dintre antrenorii de suflet ai baschetului românesc.

Pe site-ul cugetliber.ro, care a anunțat primul trista știre, au curs mesajele de condoleanțe:

Dumnezeu să-l odinească în pace! A fost un suflet mare, un coleg de nădejde, familist convins și un profesionist iubit de elevi și colegi. A trecut în neființă o emblemă a sportului constănțean din ultimele patru decenii. Valorile se mistuie repede. Va antrena cu siguranță echipa de baschet a Raiului.

Stelian Marinescu

Citește și: Baschetul constănțean, îndoliat! A murit Marcel Câmpeanu

Dumnezeu să te odihnească în pace, Marcel Câmpeanu! Am fost colegi, avem amintiri frumoase, ne-am respectat, ne-am ajutat... Baschetul constănțean are multe să îți spună...

Condoleanțe familiei și nu te vom uita niciodată, dragă Marcel...

Elena Frîncu

Doamne... Marcel... Ce veste... S-a dus lângă Tomuță, fratele său. Dumnezeu să-i odihnească în pace, acolo Sus!

Octavian Tileagă

Dumnezeu să-l odihnească! Păcat, s-a mai stins un simbol al sportului din vremurile bune...

Cătălin Sasu

Mulțumim, nea Marcele, pentru tot ce ai făcut pentru Farul și pentru baschetul constănțean. Aș fi propus un moment de reculegere la următorul meci al echipei Farul, dar mi-am adus brusc aminte că "oamenii de sport" din conducerea urbei, spre "cinstea" lor, au desființat acest club... Poate la meciurile de handbal din week-end... Sincere condoleanțe familiei!

Aragorn

Mesaje de condoleanțe au mai transmis, dr. Toma Cucu, profesorii Mărțișor Hondrilă, Dan Gavrilă, arbitrul AIBA Toma Matei și mulți, mulți alții care l-au cunoscut și i-au respectat activitatea.

Trupul neînsuflețit al profesorului Marcel Câmpeanu se află depus la Casa Albastră, de lângă Cimitirul Central, iar ceremonialul de înmormântare va avea loc sâmbătă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.7632 secunde