Sportul - Rapid Suceava se joacă, dar "studenții" trebuie să plătească 9.500 de lei

142

Articole de la același autor

Vineri, Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal a decis ca partida dintre Sportul Studențesc și Rapid CFR Suceava, din etapa a XXIX-a a Ligii a II-a, Seria I, să se joace, făcând public anunțul pe site-ul oficial. 

"Întrunită azi (n.r. - vineri), la Casa Fotbalului, Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal a hotărât respingerea cererii de anulare a măsurii de reprogramare a meciului dintre Sportul Studențesc și Rapid CFR Suceava pentru data de 8 iunie 2013, ora 11.00, ca rămasă fără obiect și dispune reprogramarea jocului mai sus amintit cu respectarea termenelor prevăzute de ROAF-FRF.

În baza art. 79 alin. 7 teza a doua raportat la teza a treia din ROAF, Sportul Studențesc este obligat la plata sumei de 9.473.80 lei, reprezentând cheltuieli de deplasare, cazare și masă a echipei Rapid CFR Suceava. Cu recurs în două zile de la comunicarea motivării hotărârii", se arată pe site-ul FRF. 

Așadar, partida Sportul - Rapid CFR Suceava va fi reprogramată, cel mai probabil, pentru week-end-ul viitor, având în vedere că "studenții" au drept de recurs în două zile de la anunțarea deciziei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.509 secunde