Stadionul "Farul" intră în reparații

2254
4
Stadionul
Începând de luni și, cel mai probabil, până pe 1 septembrie, când va începe noul sezon al Ligii a II-a, stadionul "Farul" va intra în reparații.
Lucrările vor demara în urma acordului făcut între conducerea cluburilor Viitorul și Farul, ca echipa lui Gheorghe Hagi să poată disputa meciurile de Liga I, de pe teren propriu, la Constanța.
Pentru a fi omologat de către FRF, stadionul de pe strada Primăverii trebuie să îndeplinească o serie de standarde, ceea ce necesită o serie de lucrări pentru a fi atinse la Constanța.
Îmbunătățirile vor fi aduse, în principal, la teren, vestiare, instalații sanitare și garduri, urmând a se revigora și ținuta stadionului prin vopsirea secțiunilor degradate.
"De luni intrăm în reparații! Va trebui să-i dăm stadionului o nouă față, o față de Liga I. Va dura câteva săptămâni, și s-ar putea să fim nevoiți să jucăm meciurile amicale pe alte terenuri, dar sper să fie totul gata până la începerea Ligii a II-a", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele FC Farul, Marcel Lică.

Comentează știrea

horia
10 august 2012
Hagi rules!

un articol tocmai bun pentru boratii din galeria de rahat a Farului sa-si reverse zoaiele asupra lui Hagi.

brugner20
10 august 2012
Farul

Horia esti prost ghem ma....:) galeria si-a dat acordul ca viitorul sa joace pe stadionul Farul Constanta .. prostii ca tine... nu inteleg ca dragostea pentru Farul este mai mare (>) decat ura pentru hibrid... sper ca am fost suficient de clar ca sa inteleaga si astia cu IQ mai mic... astia asa ca tine

White Shark
10 august 2012
Farul

Bravo brugner20! Ai pus punctul pe "i"! Individul ala de la 1 ar trebui sa stie in plus, ca "borati" sunt peste tot pe planeta asta, inclusiv in lumea "buna" ce inconjoara Academia Viitorului! Din partea mea numai de bine Viitorului!..Forzza Farul!

Constanta
10 august 2012
Nota redactiei

S-a tras programul ligii secunde, dati si voi una scurta pe online. Va salut! Forza Farul!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3518 secunde