Steaua - Dinamo, scor 1 - 1 în etapa a XXI-a a Ligii I

178
Steaua - Dinamo, scor 1 - 1 în etapa a XXI-a a Ligii I - sportsteauadinamo0203-1393753656.jpg

Articole de la același autor

Formația Steaua București a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susținut, sâmbătă, pe teren propriu, în compania echipei Dinamo București, în derbiul etapei a XXI-a a Ligii I, informează Mediafax. 


Pentru Steaua a marcat Claudiu Keșeru '89, iar pentru Dinamo a înscris Dragoș Grigore '57 (penalti). 0-1: Dragoș Grigore a transformat un penalti "scăriță" acordat de arbitrul Alexandru Tudor după un fault al lui Tătărușanu asupra lui Țucudean. Golul a fost validat de asistentul Aurel Onița, după ce Tătărușanu prinsese mingea, însă aceasta trecuse de linia porții. 1-1: Keșeru a preluat la 16 metri și a șutat din prima în stânga lui Bălgrădean, reușind primul său gol pentru Steaua. Steaua: Tătărușanu - Varela (Prepeliță '46), Szukala, Gardoș, Latovlevici - Pintilii, Sânmărtean - Popa (Piovaccari '46), Stanciu (Keșeru '63), Tănase - Chipciu. Antrenor: Laurențiu Reghecampf. Dinamo: Bălgrădean - Rus, Thicot, D.Grigore (Asanovici '86), St. Filip - Boubacar, I. Șerban (Lazăr '54), Matei, Elton, Rotariu - Țucudean (Thomas '79). Antrenor: Flavius Stoican. Cartonașe galbene: Popa '29, Tănase '59, Sânmărtean '90, Piovaccari '90+2 / Filip '53, Thomas '80, Elton '90, Matei '90+3. Meciul a fost arbitrat de Alexandru Tudor, ajutat de Aurel Oniță și Vasile Marinescu. Asistenți suplimentari au fost Marcel Bîrsan și Florin Miron, iar rezervă a fost Daniel Mitruți. Observatori au fost Aron Huzu și Mircea Călin.Fanii steliști au afișat mai multe bannere pe care scria "Bine ați venit în iad, locul unde îngerii cad", "Din '95 doctori în fenomen, astăzi vă eutanasiem", "Unice coregrafii cu același mesaj... Ne amuzați când divinitatea implorați". Suporterii de la Peluza Nord au făcut o coregrafie reprezentând o stea roșie cu un contur galben realizat din cartoane. Steaua era înconjurata de steaguri roș-albe-albastre. Fanii au aprins zeci de torțe și au afișat mesajele: "Luptați din suflet pentru culori" și "În tenis strălucește o stea, mult succes Simona!". Și fanii de la Peluza Sud au avut coregrafie: ei au prezentat toate trofeele câștigate în istorie, iar acestea ieșeau dintr-o pânză roș-albastră. 


Mesajul care îl însoțea era o mare roș-albastră. Suporterii echipei Dinamo au afișat următoarele bannere: "Mă uit la mine, când am ales cu ani în urmă și înțeleg minunea ce m-a ferit de turmă", "Tu singur ți-ai ales atât de prost echipa așa că taci din gură, asumă-ți clica!", "Trup și suflet pentru culori doar cu bani de la conducători", "Vrem derbiuri frumoase, pline de pasiune, nu amicale aranjate pentru bani și nume", "S-au unit cu dușmanie doar ca bine să le fie și uniți așa cum sunt, Nord și Sud o apă și-un pământ", "Ce au făcut câinii din Ștefan cel Mare, nu o să faceți voi nici cu aprobare", "În Germania ai fost un mare trișor, Reghe continui tradiția și ca antrenor?". Dinamoviștii au realizat o coregrafie din steaguri alb-roșii ce încadrau un pumn desenat ce ținea un steag mare în culorile clubului. Coregrafia era însoțită de mesajul: "Oricât de greu ar fi... Dinamo iar va străluci". 


De asemenea, fanii dinamoviști au aruncat zeci de torțe pe teren și în tribuna l. Simona Halep a dat lovitura de începere a meciului. De asemenea, ea a primit un tricou al Stelei cu numărul 7 pe care scria Simona, iar pe tabela de marcaj au rulat imagini de la meciurile ei de tenis. De asemenea, pe tabela de marcaj au fost proiectate imagini cu golurile Stelei din ultimele șase victorii cu Dinamo, acestea rulând pe melodia trupei Holograf: "Să nu-mi iei niciodată dragostea". La meci au asistat 23.247 de spectatori.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.67 secunde