Steaua întâlnește pe Dinamo Tbilisi, astă-seară, pe Arena Națională

109
Steaua întâlnește pe Dinamo Tbilisi, astă-seară, pe Arena Națională - fotbalsteaua-1375718631.jpg

Articole de la același autor

Campioana României, Steaua București are programată manșa secundă din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, cu Dinamo Tbilisi, în această seară, de la ora 20.45 (în direct pe Digi Sport 1), pe Arena Națională. 

În tur, "roș-albaștrii" au învins formația georgiană cu 2-0, asigurându-și un avantaj destul de bun pentru partida retur.

"Cred că va fi un meci foarte greu, iar noi ne dorim foarte mult să-l câștigăm. Chiar dacă ne-am impus la Tbilisi cu 2-0, asta ne motivează și mai mult. Întâlnim un adversar bun, care cu siguranță va veni să câștige. S-a văzut și în tur că Dinamo e o echipă bună, care a avut șanse să marcheze", a declarat antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf.

Din cauza unei accidentări la genunchi, atacantul Ștefan Nikolic nu va fi inclus în lotul Stelei pentru această confruntare, la fel ca și Lukasz Szukala, Mihai Pintilii care au acumulat deja câte două cartonașe galbene în preliminarii și ar risca să nu joace în play-off (în eventualitatea unei victorii cu Dinamo), dacă vor fi avertizați din nou. În aceeași situație este și Frederico Piovaccari, însă "Reghe" va avea nevoie de un atacant de forță pentru a se impune, astfel că va fi nevoit să mizeze pe italian.

Iată echipa probabilă a Stelei: Tătărușanu - Georgievski, Chiricheș, Gardoș, Latovlevic - Bourceanu, Prepeliță - Adi Popa, Iancu, Tănase - Piovaccari.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 02 August 2013
Stire din Sport : Derby-ul STEAUA-RAPID, ANULAT
Pagina a fost generata in 1.5586 secunde