Steaua, scoasă din Europa de Valladolid

322
// Pevafersa Valladolid - Stea-ua 41-24, sâmbătă seară, în manșa retur a optimilor de finală ale Cupei Cupelor la handbal masculin. În tur, la București, spaniolii câștigaseră cu 33-27. Valladolid s-a calificat în sferturi și ar putea fi adversara HCM-ului Constanța.
// Știința Bacău - PAOK Salonic 29-31, ieri, în manșa a doua a optimilor de finală ale Challenge Cup la handbal masculin. În ciuda acestui eșec, moldovenii urcă în sferturi, pentru că, în tur, se impuseseră cu 31-28.
// Bucovina Suceava - Liberty Sao Bernardo (Portugalia) 34-29 (sâmbătă) și 28-27 (duminică), în optimile de finală ale Challenge Cup la handbal masculin. Ambele manșe s-au disputat în România.
// Oltchim Râmnicu Vâlcea - Gyor (Ungaria) 28-26 (16-14), sâmbătă, în Grupa principală 2 a Ligii Campionilor la handbal feminin. Oltchim a trecut pe primul loc în clasamentul grupei, cu 4 puncte (golaveraj +7), urmată de Gyor (4 p, +6), Buduc-nost Podgorica (2 p) și Krim Mercator Ljubljana (0 p). Oltchim va juca următorul meci la Ljubljana, pe 28 februarie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7702 secunde