Steaua-Stuttgart, scor 1-5. Reghecampf: "A fost catastrofal"

266
1
Steaua-Stuttgart, scor 1-5. Reghecampf:

Steaua a pierdut meciul cu Stuttgart, scor 1-5, iar Laurențiu Reghecampf a fost extrem de dezamăgit la finalul partidei, informează realitatea.net.


Tehnicianul echipei Steaua, Laurențiu Reghecampf, a declarat, joi seară, după înfrângerea din meciul cu VfB Stuttgart, scor 1-5, că atât el cât și elevii săi sunt dezamăgiți și supărați de modul rușinos în care au pierdut, însă trebuie să recunoască faptul că adversarii au fost mult mai buni.

"Este o înfrângere usturătoare, după un meci slab din care trebuie să învățăm. Explicații sunt multe, au fost greșeli personale, nu ne-a ieșit absolut nimic, a lipsit acea determinare și vitalitate din meciurile anterioare. Dar e normal să apară și un astfel de meci după 27 de partide oficiale și având în vedere că ne-a lipsit și Georgievski. A contat enorm lipsa lui Georgievski, într-adevăr avem o problemă mare pe partea dreaptă. Din păcate jucătorii nu s-au ridicat la nivelul pe care știam toți că-l au. Cu siguranță vor apărea foarte multe discuții după această înfrângere, dar trebuie să mergem mai departe. Toți suntem dezamăgiți și supărați că am pierdut în acest mod rușinos. Ei aproape toate ocaziile pe care le-au avut le-au fructificat și cred că scorul putea fi și mai mare. Nici nu mai cotează dacă a fost fault la portar la golul anulat sau nu. Este rușinos. Lucrul ăsta va cântări mult pentru moralul jucătorilor. Noi am pregătit meciul să câștigăm, dar din păcate nu ne-a ieșit. Cel mai important este ca echipa, noi toți să recunoaștem că adversarul a fost mult mai bun în această seară", a spus Reghecampf, citat de realitatea.net.

 




Comentează știrea

stuttgart
23 noiembrie 2012
Stoaia

Se duce dimineata sotia lui Gigi si-i spune :" - Scoala ba, ca-i deja 6!". Sare Gigi ca ars :"-Cum, ne-au mai dat unul?" :)))))

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6616 secunde