Steaua va susține șase jocuri amicale în cele două stagii din Antalya

163
Steaua va susține șase jocuri amicale în cele două stagii din Antalya - steaua-1483549978.jpg

Articole recomandate

Echipa de fotbal FC Steaua București va susține șase jocuri de verificare în două stagii de pregătire pe care la va efectua în Antalya, la Belek, anunță site-ul oficial al clubului. 


Primul cantonament se va desfășura între 7 și 19 ianuarie, în cadrul Gloria Sports Arena, din Belek, iar al doilea stagiu de pregătire va avea loc tot la Belek, în perioada 22 ianuarie - 4 februarie, în incinta Riu Kaya Palazzo Belek. 


Reunirea lotului antrenat de Laurențiu Reghecampf are loc, astăzi, la Baza Sportivă Steaua București, iar jucătorii se vor prezenta, vineri dimineața, începând cu ora 8.00, la Institutul Național de Medicină Sportivă, pentru vizita medicală. 


În primul stagiu, Steaua va susține un singur meci amical, pe 18 ianuarie, cu Qarabag FK (Azerbaidjan). 


Steaua va disputa în al doilea cantonament meciuri cu FK Vardar Skopje (Macedonia), pe 24 ianuarie, cu echipa rusă Terek Groznîi (la care joacă românii Gicu Grozav și Gabriel Torje), pe 26 ianuarie, cu formația Slovan Bratislava (Slovacia), pe 28 ianuarie, cu polonezii de la Wisla Cracovia, pe 31 ianuarie, și cu echipa croată Hajduk Split, pe 2 februarie. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4666 secunde