Steaua vrea să părăsească Liga Campionilor cu fruntea sus

253
Fotbaliștii Stelei pleacă, în această dimineață, spre capitala Angliei, Londra, unde vor susține, mâine, partida cu Arsenal Londra, ultima din cadrul Grupei H a Ligii Campionilor. Fără șanse de calificare în primăvara europeană, echipa lui Marius Lăcătuș își dorește să iasă cu fruntea sus din competiție, un rezultat pozitiv urmând a alimenta serios conturile bancare ale grupării din Ghencea.
Meciul Arsenal - Steaua se joacă miercuri, de la ora 21.45, în direct la PRO TV, și va fi arbitrat de rusul Iuri Baskakov. În cealaltă întâlnire din Grupa H, la Praga, Slavia primește replica spaniolilor de la FC Sevilla.
Iată și programul partidelor din această seară a Ligii Campionilor: Grupa A: Olympique Marseille - FC Liverpool, FC Porto - Beșiktaș Istanbul; Grupa B: Chelsea Londra - CF Valencia, Schalke 04 - Rosenborg Trondheim; Grupa C: Real Madrid - Lazio Roma, Olympiakos Pireu - Werder Bremen.
Primele două clasate din fiecare grupă se vor califica în optimile Ligii, echipele de pe locul întâi urmând să fie capi de serie la tragerea de sorți din 21 decembrie, de la Nyon. Ocupantele locurilor trei vor evolua în 16-imile Cupei UEFA.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9503 secunde