Tenisul constănțean are viitor

Ștefan Paloși și Roxana Marcu, pe podium la Naționalele de iarnă

220
Ștefan Paloși și Roxana Marcu, pe podium la Naționalele de iarnă - tenis1-1453745206.jpg

Articole de la același autor

Jucătorul constăn-țean de tenis Ștefan Francisc Paloși, de la TC Idu Mamaia, s-a clasat pe locul II la Campionatul Național individual de iarnă, categoria de vârstă U16, competiție desfășurată, zilele trecute, la Centrul Național de Tenis din București.
 
Creditat cu a șaptea șansă la cucerirea trofeului, sportivul din Constanța a bifat patru victorii fără set cedat, una dintre acestea, în semifinale, fiind reușită în fața lui Filip Cristian Jianu (Dinamo București), favoritul nr. 1, scor 6-4, 7-6 (4). 


A urmat marea finală, dispu-tată în compania lui Cezar Crețu (TC București; nr. 3), pe care, din păcate, constănțeanul a pierdut-o în minimum de seturi, scor 5-7, 4-6. 


"A fost un turneu lung, aprig disputat, în care Ștefan a avut de înfruntat adversari puternici. Ne bucurăm că a ajuns până în finală și a devenit vicecampion. Vor urma Campionatele Europene de iarnă, unde sperăm să ajungă cu echipa României până în finală, apoi Campionatele Naționale de vară, unde obiec-tivul este câștigarea titlului. De asemenea, ne dorim cât mai multe victorii în turneele din circuitele ITF și Tennis Europe", a declarat, pentru "Cuget Liber", Ionuț Paloși, tatăl sportivului. 


Ștefan Francisc Paloși este component al lotului național U16 al României. 


Tot la Naționale individuale de iarnă, dar la secțiunea feminină, constănțeanca Roxana Marcu (favorita nr. 4), de la LPS "Nicolae Rotaru", s-a clasat pe locul III, adjudecându-și medalia de bronz fără a juca însă. Și asta pentru că adversara pe care ar fi trebuit să o întâlnească în finala mică, Selma Cadâr (cap de serie nr. 1), tot de la LPS "Nicolae Rotaru" Constanța, s-a accidentat în semifinale și a renunțat să mai joace în meciul pentru locul III. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.084 secunde