Campionatul European de rugby juniori U18

"Stejăreii", eliminați de Georgia din cursa spre titlu

373
Echipa națională de rugby juniori sub 18 ani a României a fost învinsă, scor 7-25, de reprezentativa similară a Georgiei, într-o partidă dis-putată la Treviso (Italia), contând pentru sferturile de finală ale Campionatului European.
"Stejăreii" au avut un debut promițător, au reușit să înscrie un eseu transformat, conducând cu 7-0, însă gruzinii au întors soarta întâlnirii, au marcat patru eseuri, unul transformat, au punctat și dintr-o lovitură de penalitate, s-au apărat ca la carte și au câștigat meritat.
În lotul pregătit de antrenorii Bogdan Cantor și Ștefan Demci se regăsesc și trei rugbiști constănțeni: Cristian Ogea (linia a II-a), Ilie Iorgu (centru), ambii de la LPS "Nicolae Rotaru" CSS, și Cosmin Stan (fundaș), de la CS Cleopatra.
Iată și celelalte rezultate din sferturile de finală ale EURO 2010: Franța - Italia 50-10, Irlanda - Germania 20-11(meci arbitrat de Horațiu Bărgăunaș) și Belgia - Rusia 27-14.
În urma acestui insucces, echipa României a ieșit de-finitiv din calculele pentru primele locuri și va juca, pe 31 martie, pentru locurile 5-8, unde adversară îi va fi Ger-mania.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 30 Martie 2010
Stire din Sport : "Samuraii" de Constanța
Pagina a fost generata in 1.4874 secunde