„Stejăreii” U20 debutează la Europene. În lot, un singur jucător de la CSM Constanţa

104
„Stejăreii” U20 debutează la Europene. În lot, un singur jucător de la CSM Constanţa - 1-1667566125.jpg

Articole de la același autor

Naţionala de rugby juniori U20 a României va participa, în perioada 5-14 noiembrie, la Campionatul European U20 de la Lisabona.

În urma stagiului de pregătire de la Snagov şi a meciului pe care o parte dintre jucători l-au disputat în cadrul Selecţionatei Romanian Wolves, staff-ul tehnic a ales un lot de 26 de „stejărei”, printre aceştia aflându-se şi talonerul Marian Bodorin, de la CSM Constanţa. Căpitanul naţionalei U20 este Mihai Mureşan, jucător care a debutat şi pentru reprezentativa de seniori a României, în vară, în cadrul turneului efectuat în Uruguay, iar vicecăpitani sunt Toma Mîrzac şi Vlad Burduja.

România va debuta la Campionatul European, duminică, 6 noiembrie, când va întâlni, în sferturile de finală, reprezentativa Belgiei. Iată şi „ţintarul” celorlalte dueluri: Portugalia - Polonia, Ţările de Jos - Germania şi Spania - Cehia. Semifinalele vor avea loc pe 9 noiembrie, iar finalele, pe 13 noiembrie, în direct pe Rugby Europe Tv.

XXX

Aflată, după patru etape, pe primul loc în clasamentul Campionatului Naţional de rugby juniori U18, echipa CSM Constanţa (antrenori Onal Agiacai şi Marius Codea) caută să obţină, în week-end, o nouă victorie în acest sezon.

Duminică, 6 noiembrie, de la ora 11.00, formaţia constănţeană va juca, în deplasare, cu CSS Viitorul Cluj, echipă fără punct la activ în actuala stagiune.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Rugby / Rugby Romania

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9015 secunde