Cupa Europeană a Națiunilor la rugby

"Stejarii" speră într-o victorie în meciul cu Portugalia

206

Articole de la același autor

Căpitanul reprezentativei de rugby a României, Mihai Macovei, speră ca "stejarii" să câștige meciul cu Portugalia, din Cupa Europeană a Națiunilor (CEN) 2014. 
"Portugalia ne-a pus probleme anul trecut, are un joc foarte bun. E important să începem calificările cu dreptul, cu o victorie, și să mergem în Rusia cu un moral foarte bun. Sperăm într-o victorie", a declarat, vineri, într-o conferință de presă, Mihai Macovei. 
La rândul său, președintele Federației Române de Rugby, Alin Petrache, a declarat că speră în-tr-o victorie frumoasă, astfel încât România să înceapă cu dreptul această campanie de calificare. 
Meciul România - Portugalia se joacă sâmbătă, pe Cluj Arena, de la ora 16,00, în direct la TVR 1. Arbitrează o brigadă de arbitri din Irlanda, condusă la centru de Sean Gallagher. 
Iată și XV-le de start al României: Lazăr, Rădoi, P. Ion, Sîrbe, Popîrlan, Lucaci, Macovei, Burcea, Surugiu, Calafeteanu, I. Dumitru, Vlaicu, Gal, Lemnaru, Fercu. Rezerve: Căpățână, Ursache, Pungea, Munteanu, Mitu, Manole, Ioniță, Diniș. 
v v v 
În clasamentul CEN, pe primul loc se află Georgia, cu 19 puncte, urmată de România (19 p), Rusia (14 p), Portugalia (7 p), Belgia (5 p), Spania (5 p). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 01 Februarie 2014
Stire din Sport : Hănescu a pierdut în fața lui Stahovski
Sâmbătă, 01 Februarie 2014
Stire din Sport : Echipa olimpică a României a plecat la Soci
Sâmbătă, 01 Februarie 2014
Stire din Sport : CVM Tomis Constanța, victorie în deplasare
Sâmbătă, 01 Februarie 2014
Stire din Sport : Chivu se retrage din activitatea de fotbalist
Pagina a fost generata in 1.5484 secunde