"Stejarii", victorie în primul meci de la IRB Nations Cup 2009

746
Naționala de rugby a României a debutat cu o victorie la IRB Nations Cup 2009, cea de-a patra ediție a turneului din București care se desfășoară, în aceste zile, pe stadionul "Arcul de Triumf". Condusă, în premieră, de staff-ul francez alcătuit din Serge Lairle, Robert Antonin și Olivier Nier, "stejarii" s-au impus, vineri, cu scorul de 17-11, în fața reprezentativei Uruguay-ului, replica sud-americanilor fiind destul de consistentă.
Iată și celelalte rezultate înregistrate în partidele de vineri: Italia A - Franța A 15-31, Scoția A - Rusia 49-7.
Competiția continuă după următorul program: marți, 16 iunie: Scoția A - Uruguay (ora 16.00); Italia A - Rusia (18.00); Franța A - România (20.00); duminică, 21 iunie: Rusia - Uruguay (ora 16.00); Italia A - România (ora 18.00); Franța A - Scoția A (ora 20.00).
Obiectivul naționalei României este câștigarea titlului de campioană și cristalizarea unei formule de echipă care să se reînscrie în lupta pentru calificarea la Cupa Mondială.
***
Reprezentanta României în Challenge Cup la rugby va fi, în continuare, selecționata Stejarii București, așa cum s-a în-tâmplat și la ultimele ediții ale competiției.
Deși campioana Dinamo și-a manifestat, la un moment dat, intenția de a juca în cupele europene, cerințele financiare și dorința organizatorilor de a avea o echipă care prezintă garanțiile participării au scos gruparea dinamovistă din calcule.
Stejarii București își vor afla adversarii din ediția 2009 / 2010 a Challenge Cup pe 15 iunie, când are loc tragerea la sorți.
Iată și echipele care vor evolua în Challenge Cup: Urna 1: London Wasps, Saracens, Bourgoin, Worcester Warriors, Newcastle Falcons; Urna 2: Castres Olympique, Leeds Carnegie, Rugby Calvisano, Connacht Rugby, Montauban; Urna 3: Montpellier, Overmach Rugby Parma, Bayonne, Petrar-ca Rugby, Toulon; Urna 4: Rugby Rovigo, Racing-Metro 92, Albi, Stejarii București și o formație nespecificată din Spania / Portugalia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 13 Iunie 2009
Stire din Sport : Pregătiți focul de artificii!
Sâmbătă, 13 Iunie 2009
Stire din Sport : "Situația e destul de gravă"
Sâmbătă, 13 Iunie 2009
Stire din Sport : FC Farul a rămas fără finanțare
Pagina a fost generata in 1.6648 secunde