Steven Gerrard: "Suntem încântați că am putut să îl aducem pe Ianis"

177
Steven Gerrard:

Articole recomandate

Clubul scoțian de fotbal Glasgow Rangers a anunțat, vineri, pe site-ul său oficial, consultat de Agerpres, că l-a achiziționat pe mijlocașul român Ianis Hagi de la campioana Belgiei, KRC Genk, sub formă de împrumut până la finalul sezonului, cu opțiunea unui transfer definitiv. 


"E o mare onoare să joc pentru un club uriaș cu o istorie imensă și aștept cu nerăbdare să întâlnesc oamenii din club, să fac primul antrenament", a declarat Hagi, pentru Rangers TV. 


Fotbalistul român va purta tricoul cu numărul 7 la echipa scoțiană. 
"Să fiu la un astfel de club mare, cu mentalitatea de a câștiga fiecare meci, m-a făcut să iau decizia aceasta de a veni aici și sunt foarte fericit. Abia aștept să mă întâlnesc cu suporterii și să încercăm să construim cât de bine se poate această relație", a mai spus Hagi. 


Antrenorul vicecampioanei Scoției, fostul mare fotbalist englez Steven Gerrard, a comentat venirea lui Ianis Hagi: "Suntem încântați că am putut să îl aducem pe Ianis în echipa noastră pentru partea a doua a sezonului. Îl urmăream de ceva timp și era clar că are calitatea de a ajuta să facem diferența ca echipă".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Decembrie 2019
Stire din Sport : Spaniolii nu îl menajează pe Ianis Hagi
Miercuri, 18 Decembrie 2019
Stire din Sport : Hagi are încredere în Ianis
Pagina a fost generata in 0.3723 secunde