Știri de la Mondial

1493
Maradona, în premieră la costum
La meciul cu Nigeria, Diego Armando Maradona a îmbrăcat pentru prima dată pe banca tehnică un costum de când este selecționerul Argentinei. Maradona a recurs la acest accesoriu vestimentar la cererea fetelor sale. Una dintre fiicele argentinianului, Dalma, a explicat că tehnicianul poartă barbă pentru a acoperi o cicatrice de la o mușcătură de câine.

Vuvuzelele nu vor fi interzise
Organizatorii Campionatului Mondial au anunțat, ieri, că vuvuzelele nu vor fi interzise pe stadioanele pe care se desfășoară meciurile CM. Purtătorul de cuvânt al Comitetului de Organizare a declarat că zgomotoasele trompete, criticate de presă, suporterii și jucătorii străini, sunt un fenomen cultural al Africii de Sud, care dau identitate competiției.

Rob Green și-a făcut autocritica
Portarul Angliei, Robert Green, a declarat că își asumă responsabilitatea pentru marea eroare de la golul americanilor și că e gata să suporte consecințele. Selecționerul Fabio Capello a spus că încă nu s-a hotărât dacă îl va înlocui sau nu pe Green cu David James sau Joe Hart pentru partida cu Algeria, de vineri (ora 21,30, TVR1).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2996 secunde