Știri de la Mondial

1126
Selecționerul Slovaciei, acuzat că a agresat un ziarist
Asociația Internațională a Presei Sportive l-a reclamat la FIFA pe selecționerul Slovaciei, Vladimir Weiss, sub acuzația că ar fi agresat fizic un ziarist de televiziune. Miroslav Spacek, de la Markiza Televison, îi lua un interviu lui Weiss și, când l-a întrebat dacă nu crede că a comis și erori, tehnicianul l-ar fi insultat și îmbrâncit.

Jucătorii Franței renunță la bani
Fundașul stânga francez Patrice Evra, căpitanul echipei la primele două meciuri de la Mondial, a anunțat că, după eliminarea rușinoasă din Africa de Sud, jucătorii "cocoșilor" vor renunța la sumele care ar fi trebuit să le revină din marketing. Președintele Federației franceze, Jean-Pierre Escalettes, a declarat că la echipa reprezentativă vor fi schimbări majore și că are încredere în noul selecționer, Laurent Blanc.

Maradona așteaptă scuze
Pe cai mari după ce Argentina s-a calificat în optimi după o demonstrație de forță în grupă (trei victorii din trei meciuri), selecționerul "pumelor", Diego Armando Maradona, a spus că așteaptă scuze de la cei care au criticat echipa în ultimul timp, în special în meciurile din preliminarii. Maradona a anunțat o evoluție strălucitoare și în optimi, contra Mexicului.

Portugalia și Brazilia n-au fost lăsate să se antreneze la Durban
Portugalia și Brazilia nu au primit acceptul FIFA de se antrena pe stadionul din Durban înaintea meciului direct din grupa G, care se va juca mâine, de la ora 17, în direct la TVR1. Motivul - starea proastă a gazonului arenei "Moses Mabhida", suprafață de joc pe care organizatorii încearcă astfel să o protejeze.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4741 secunde