Știri de la Mondial

853
Confederația Braziliană a anunțat despărțirea de Dunga
Confederația Braziliană de Fotbal a anunțat oficial că a con-cediat colectivul tehnic al echipei naționale, urmare a eliminării din sferturile întrecerii din Africa de Sud. "Am fost foarte fericit în cei patru ani cât am condus Brazilia", a declarat fostul selecționer Dunga (46 de ani), care declarase că pleacă de la Națională după înfrângerea în fața Olandei.

Maradona, primit cu simpatie în Argentina
Echipa națională a Argentinei și selecționerul Diego Armando Maradona au fost primiți cu sim-patie la întoarcerea acasă, mii de fani cerându-I lui "El Pibe d’Oro" să continue la cârma reprezen-tativei, convinși fiind că Argentina își va lua revanșa pentru eliminarea din sferturile Mondialului cu prilejul Copa America din 2011, care va avea loc în țara lor.

Pique, încrezător înaintea meciului cu Germania
Fundașul central spaniol Pique (23 de ani) s-a arătat încrezător înaintea partidei cu Germania, din semifinale. "Vom întâlni o echipă mare, cu jucători excelenți. Au un moral ridicat după ce au zdrobit Anglia și Argentina, dar și noi am arătat bine în ultimele partide, astfel că avem șanse să ne calificăm în ultimul act", a declarat stoperul Barcelonei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 30 Iunie 2010
Stire din Sport : Japonezii, eliminați la penalty-uri
Pagina a fost generata in 0.4586 secunde