Strânge din dinți! Simona Halep va juca cu dureri la US Open

265
Strânge din dinți! Simona Halep va juca cu dureri la US Open - simona-1566329407.jpg

Articole de la același autor

Simona Halep are probleme înainte de participarea la ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open. A patra tenismenă a lumii nu a scăpat încă de durerile de la tendon și este foarte posibil să evolueze la Flushing Meadows cu acest handicap. 


"Simona e bine, deși tendonul necesită repaus mai lung. Dar nu se întâmplă nimic, doar că trebuie să joace pe fond de durere și vă dați seama că e mai greu de controlat. Simona întotdeauna vrea să facă cât mai mult și mai bine în tenis, dar și ea este om, are durerile ei, are și ea temperamentul ei, sunt multe lucruri care afectează câteodată foarte mult performanța", a declarat Stere Halep, tatăl campioanei de la Wimbledon. 


Simona Halep se antrenează pe tărâm american pentru o reprezentație cât mai bună la US Open. Constănțeanca a participat până acum la turneele de la Toronto și Cincinnati, însă la ambele a fost eliminată prematur. 


Dacă va reuși să câștige trofeul la US Open, Simona Halep își va trece în cont cel de-al treilea titlu de Grand Slam, după ce, în 2018, s-a impus la Roland Garros, iar anul acesta, a triumfat pe iarba de la Wimbledon.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5193 secunde