Studenții nigerieni, pe primul loc la Regata Universităților din Constanța

418
3
Studenții nigerieni, pe primul loc la Regata Universităților din Constanța - studentii-1435772769.jpg

Articole de la același autor

Ieri, Universitatea Maritimă din Constanța (UMC) a organizat cea de-a IX-a ediție a Regatei Universităților din Constanța. 


Competiția a cuprins două probe de concurs: Yachting Ypton 22 (se navigă pe un poligon triun-ghiular de minim 3.000 m în sistem de meci race) și canoe 10+1 (1.000 m). Regata a avut loc pe lacul Siutghiol, toate ambarcațiunile fiind puse la dispoziție de UMC.


La ediția de anul acesta, evenimentul, ajuns deja tradiție în orașul nostru, a reunit peste 100 de studenți de la UMC, fiind împărțiți în patru echipe și rezerve, și o echipă de la Universitatea "Ovidius". 


Iată clasamentele celor două probe: Yachting Ypton 22: 1. UMC 1, 2. UMC 2, 3. UMC 3, 4. Ovidius; Canoe 10+1: 
1. UMC navigație engleză (echipă formată din studenți nigerieni), 2. UMC 2, 3. UMC 1, 4. UMC 3. 
De buna desfășurare a competiției s-au ocupat două cadre specializate în sporturile nautice: lect. univ. dr. Laurențiu Ionescu și asist. univ. dr. Alexandru Micu. 


"E primul an în care au participat și studenții nigerieni și s-au descurcat foarte bine, pentru că au făcut antrenamente pe lac cu profesorul de educație fizică. Obiectivul acestei competiții este de a dezvolta calitățile motrice specifice și crearea abilităților elementare necesare unui ofițer marin", a declarat, pentru "Cuget Liber", lect. univ. dr. Laurențiu Ionescu. 


Comentează știrea

student
2 iulie 2015
organizare de 2 lei

organizare extrem de slaba. participare si mai slaba. in buna traditie a evenimentelor organizate de panait. mult zgomot pentru nimic.

matelotul de serviciu
2 iulie 2015
care universitati?

Va faceti de ras. Cica regata universitatilor din constanta!!!! doar UMC exista in Constanta? Panait a devenit nefrecventabil

cineva de la umc
4 iulie 2015
1111

pai si de ce au luat nigerieni? ca sunt si romani pe acolo :)) si sunt multi care nu stiau de concursul asta...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3722 secunde