Șumudică a tratat cu portughezul Nuno Fonseca

599
Șumudică a tratat cu portughezul Nuno Fonseca - 890b79afd491c5448a12afa41458c240.jpg
Deși nu a anunțat ieri jucătorii care vor merge în stagiul din Italia, Marius Șumudică a declarat că lotul e stabilit în mare parte. Vor fi deplasați 24 de jucători, dintre care trei portari (Vlas, R. Sardescu, Neagu).
"Într-o zi - două, vom hotărî configurația finală a lotului. Mai sunt unii jucători care încă n-au semnat și aștept să vedem situația lor. La slovenii Rastovac și Pahor încercăm să renunțăm. Au salarii prea mari, pe care nu le putem duce. De asemenea, voi avea o discuție și cu Gosic, pentru reducerea contractului. Cine nu acceptă diminuările salariale nu mai intră în vederile mele și va rămâne la Farul II", a spus antrenorul Farului.
Odată cu aducerea lui Bogdan Andone, campania de achiziții a Farului s-a încheiat. Mijlocașul ofensiv cu care Șumudică a discutat, dar pe care nu a reușit să-l aducă la echipă, este Nuno Fonseca, un portughez de 27 de ani, care a jucat la Progresul, iar acum e sub contract cu echipa de primă ligă din Bulgaria Lokomotiv Mezdra. Altfel, Larie și Daniel Florea vor fi împrumutați.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0934 secunde