Șumudică îl vrea la Farul pe fostul secund al lui Răzvan Lucescu

872
Șumudică îl vrea la Farul pe fostul secund al lui Răzvan Lucescu - fdd819170d9d26376ed478b493c864ab.jpg
În condițiile în care aducerea lui Bogdan Andone este tot mai îndepărtată, principalul Farului s-a reorientat pentru postul de al doilea secund și discută
cu fostul său coechipier Cristian Petre.

Marius Șumudică l-ar fi vrut ca antrenor-jucător pe mijlocașul Bogdan Andone (34 de ani), cumnatul său, însă fostul fotbalist al Farului din sezonul 1997/1998 nu prea poate veni din Cipru, unde tocmai a semnat cu Ermis Aradippou.
Astfel că "Șumi" s-a gândit la o variantă înlocuitoare, Cristian Petre, fostul secund al lui Răzvan Lucescu de la FC Brașov. De asemenea, tehnicianul farist vrea
să-și completeze staff-ul și cu preparatorul fizic Marius Gogălniceanu, de la Rapid.
"Până în momentul de față (n.n. - ieri la prânz), Bogdan Andone nu a putut să-și rezolve situația din Cipru. Antrenorul și directorul tehnic de la Ermis nu vor să renunțe la serviciile lui. Cred că-mi va fi din ce în ce mai greu să-l aduc jucător și antrenor secund la Farul. A vrut să renunțe la o mare parte din bani, dar cei de acolo nu sunt de acord. E foarte apreciat, joacă de cinci ani în prima ligă din Cipru. Ghinionul a fost că Bogdan semnase cu două săptămâni înainte ca eu să vin la Farul. În această situație, mai mult ca sigur că voi aduce un alt antrenor secund, dar și un preparator fizic, cu care sunt în discuții actualmente", a declarat Marius Șumudică.
***
Cristian Petre: "A fost secundul lui Răzvan Lucescu la FC Brașov, dar a jucat și cu mine la Sportul Studențesc. E un băiat foarte documentat, bine pus la punct și care muncește mult. Răzvan a avut mare încredere în el, iar acest lucru e o garanție suficientă pentru mine".
***
Marius Gogălniceanu: "Preparator fizic de la Rapid, care lucrează acolo de 5-6 ani și cu care eu am o relație specială".
Marius Șumudică

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.899 secunde