Șumudică, intrat în vizorul conducerii CFR-ului? ”Noi vrem performanță, nu vrem circ”

217
Șumudică, intrat în vizorul conducerii CFR-ului? ”Noi vrem performanță, nu vrem circ” - sumi-1628326602.jpg

Articole de la același autor

Ștefan Gadola, unul dintre acționarii echipei din Gruia, mizează pe experiența lui Șumudică pentru un nou titlu în Liga 1, dar și pentru calificarea în Europa League. În același timp, acesta amintește că antrenorul a asigurat că își va schimba atitudinea. „Șumudică crede că va face performanță, e foarte bine. Eu chiar apreciez că gandește optimist. Daca insuflă acest lucru jucătorilor e perfect. Și noi vrem să câștigăm încă o data campionatul.

Sper să facem un joc bun și să ne calificăm mai departe în Europa League, eu cred că vom face un joc diferit ca la Cluj, îl știu pe Șumudică, gandește foarte bine. Noi vrem performanță, nu vrem circ. El a spus că vom vedea un alt Șumudică, acum așteptăm să vedem”, a spus Gadola, la Pro X. Tehnicianul de la CFR Cluj a preferat să nu-i răspundă lui Mihai Stoica, cel care a ironizat golul marcat de Claudiu Petrila, dintr-o poziție de ofsaid. De asemenea, Marius Șumudică i-a răspuns și lui Dinu Todoran, care transmitea vineri că ”dacă CFR ia campionatul la pas, atunci noi facem doi pași”.

”Nu vreau să comentez ce a zis Mihai Stoica despre arbitraj, nu vreau să intru într-o polemică. Eu astăzi am mai făcut un pas, îi aștept să facă ei doi. Noi facem câte un pas, îi aștept să facă doi să ne ajungă din urmă”, a transmis Marius Șumudică.

Marius Șumudică n-a ratat ocazia și a ironizat din nou rivala FCSB, pe care a comparat-o și recent cu o mașină Tico, aluzie la prestația modestă din Conference League, unde ”roș-albaștrii” au fost eliminați în turul doi preliminar de Șahtior Karagandy.

”Am primit astăzi pe telefon o poză cu un Tico foarte frumos și, printre multe altele, era și un abțibild cu FCSB-ul”, a spus Marius Șumudică.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 07 Decembrie 2013
Stire din Sport : Marius Șumudică, DAT AFARĂ de ARABI
Pagina a fost generata in 0.4267 secunde