Laurențiu Florea, căpitanul lui Callatis Mangalia:

"Sunt sigur că vom promova"

1183
Căpitanul lui Callatis Mangalia, fostul fundaș stânga al Farului, Laurențiu Florea, are siguranța că echipa sa își va îndeplini obiectivul, accederea în Liga a II-a la finele acestui sezon.
"Sunt sigur că vom promova. Va fi un război în doi, Unirea Slobozia - Callatis, în care noi suntem avantajați de egalul obținut pe terenul ialomițenilor. Din ce s-a jucat în tur, nu cred că în cursa pentru locul întâi se mai pot înscrie și alte formații", a declarat Florea, pentru "Cuget Liber".
Jucătorul de 29 de ani este mulțumit de parcursul lui Callatis din tur. Echipa a pornit ca din pușcă, având opt victorii la rând și un egal (la Slobozia), însă apoi au urmat două etape în care s-a clătinat. Din fericire, turul s-a încheiat cu alte trei victorii, care au dus-o pe Callatis la egalitate de puncte cu Unirea.
"A fost un tur reușit, dar se putea și mai bine. După meciul de la Slobozia, unde, clar, trebuia să batem, a urmat o cădere, întrucât, cred, am devenit prea încrezători și cu nasul pe sus, iar la unii dintre băieți a intervenit automulțumirea.
S-a dovedit însă apoi că cele două rezultate negative au fost doar accidente. Sper din tot sufletul ca în retur să nu mai avem asemenea sincope, iar, dacă, totuși, vor veni, să ne găsească promovați matematic și să nu mai conteze", ne-a mai spus Laurențiu Florea, care nu a lipsit niciun minut de pe teren în cele 15 partide din prima parte a Ligii a III-a.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 10 Decembrie 2010
Stire din Sport : "La promovare, ne batem cu Slobozia"
Pagina a fost generata in 0.3027 secunde