Supărare la Viitorul, bucurie la Năvodari și Mangalia

933
Supărare la Viitorul, bucurie la Năvodari și Mangalia - football-1318184165.jpg

Articole de la același autor

Viitorul Constanța a pierdut în deplasarea de la Iași, 0-1 (0-0) cu CSMS, unicul gol al întâlnirii fiind marcat în minutul 48, de Straton.
Antrenorul Cătălin Anghel a folosit următoarea formulă: Bolboașă, Crețu, Larie (cpt.), Păcuraru, Turcu, Benzar (min. 63, Cârstocea), Onicaș, Lazăr, Simion (min. 57, Albu), Rusu (min. 76, Pantelie), A. Chițu.

În schimb, Săgeata Năvodari a reușit să se impună la București, în fața celor de la Dinamo II, scor 1-0. În min. 71, Sorin Chițu a transformat un penalty, consfințind victoria dobrogenilor.
Antrenorul Constantin Gache a trimis în teren următorii jucători: Gordin, Fl. Popa, Mișelăricu, Goșa, Toșca, Costachi (min. 90, I. Constantin), Petean (min. 57, Bold), Vezan (min. 72, Ochiroșii), Crețu, S. Chițu, Zaharia.

Bucurie și la Mangalia. În mare criză de puncte, Callatis a obținut, în sfârșit, o victorie, după rezultatele slabe din ultimele etape: 2-0 (0-0), pe teren propriu, cu CS Otopeni, golurile fiind marcate de Bolat (min. 63) și Ad. Crăciun (min. 66).
Callatis: Neagu, Samson, Răvoiu, Damian, Evdochim, Bardu (cpt), I. Florea (min. 80, Cogali), Cojenel, Bolat, B. Ungureanu (min. 46, Ad. Crăciun), Șt. Iordache (min. 85, Kamara).
De menționat faptul că antrenorul Cristian Șchiopu nu a stat pe banca tehnică a Callatisului la partida de sâmbătă, el decizând astfel să-și încheie conturile cu gruparea din Mangalia. În aceste condiții, în cursul zilei de astăzi, este așteptată numirea unui nou antrenor principal.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7137 secunde