Concurs național la West Side

Super-squash!

259
Super-squash! - squash13-1356019609.jpg
Nu mai puțin de 32 de jucători, din București, Sfântu Gheorghe, Constanța, dar și din capitala Republicii Moldova, Chișinău, au venit să se întreacă, zilele trecute, în turneul național de squash desfășurat la Complexul West Side din incinta Maritimo

Shopping Center. 


Au fost două zile de concurs aprig disputat, în care sportivii s-au ambiționat să lase o frumoasă impresie, acum, la final de sezon. 

Ziua întâi a cuprins meciurile de calificări și s-a încheiat cu o recepție organizată chiar la West Side.

După multe meciuri spectaculoase, unele cu răsturnări de scor, au urmat, în ziua a doua, duelurile din fazele superioare și festivitatea de premiere, în care sponsorii turneului au oferit recompense constând în echipament sportiv.

În finala mare, una plină de dramatism, Alexandru Pop Moldovan, din București, l-a învins, în cinci seturi, scor 3-2 (8-11, 11-9, 11-9, 8-11, 11-8), pe tânărul de numai 16 ani Vasile Hapun, din Chișinău, iar în finala mică, o "afacere" sută la sută bucureșteană, Andrei Luchian a dispus confortabil, scor 3-0 (11-8, 11-6, 11-3), de Horia Naumescu.

În ceea ce îi privește pe jucătorii din Constanța, reprezentând culorile viitoarei Asociații Club Sportiv Squash West Side, aceștia au obținut rezultate meritorii, cele mai bune clasări aparținând lui Lucian Ciaciu - locul 5, Ilie Bănică - locul 8, respectiv Răzvan Țurlea - locul 10.

"Acesta a fost ultimul turneu național de squash din sezonul competițional 2012. În baza rezultatelor (punctelor) obținute de jucători în turnee, se va întocmi clasamentul final al jucătorilor pe anul 2012", a declarat, pentru "Cuget Liber", Ilie Bănică, reprezentantul departamentului de Management al West Side. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Septembrie 2012
Stire din Sport : Constănțenii joacă squash "în familie"
Pagina a fost generata in 0.3454 secunde