Super-turneu de tenis de masă, la sala LPS

192
1
Super-turneu de tenis de masă, la sala LPS - constantatenisdemasa-1433956795.jpg

Articole de la același autor

Liceul cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru" va găzdui, în acest week-end, Campionatul Național individual de tenis de masă pentru juniori III. 


Vineri, vor începe meciurile din grupele de calificare la masculin și feminin, urmând să se joace și cele de dublu mixt, până în faza semifinalelor. Sâmbătă dimineața, de la ora 9.00 la ora 13.00, se vor juca turul 1 de pe tabloul eliminatoriu la masculin și feminin, meciurile de dublu băieți și meciurile de dublu fete, ambele până în faza semifinală. Tot sâmbătă, de la ora 16.00, se vor disputa finalele la dublu la toate cele trei categorii și se vor juca partidele de simplu până în semifinale. Duminică dimineața sunt programate semifinalele și finalele de simplu. 


Din Constanța, vor participa următorii sportivi: de la LPS: Răzvan Plăeașu, Rareș Voicu, David Păduraru, Iulian Vasiliuță, Onur Afselin, Ștefan Zdrobeu, Sabrina Ispas, Delia Mocanu, Andreea Bazaghi; de la CS Farul: Marius Tofan, Emir Fusedin, Alexandru Amzu, Daniel Manu, Andrei Grigore, Paul Militaru, Camelia Mitrofan, Elena Zaharia, Claudia Caragea, Andreea Grigore, Vladia Mițu. 


În cadrul acestei competiții, se vor disputa și meciurile din tur și retur, contând pentru locurile 5-6 în Superliga feminină, dintre LPS și CSM Arad. Tot cu CSM Arad va juca și echipa de băieți a LPS, contând pentru locurile 3-4 în Divizia A. 


Echipa feminină este formată din Mihaela Plăeașu, Andreea Bucur și Alexandra Volbură. Din formația de băieți, fac parte sportivii Alin Maran, Alexandru Chiriță și Alexandru Lipan.


Comentează știrea

catalin
11 iunie 2015

Ai un vis? N-ai resurse... Daca esti dispus să-ti conduci viața după o  viziune măreață, dar nu ai resursele necesare, noi te putem ajuta ! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Valabil in toate orasele !!! Va oferim alte detalii la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4758 secunde