Supărați că fotbalul nu este prioritate pentru administrația locală

Concurs Suporterii Farului amenință că vor face circ la meciurile HCM-ului!

1308
Suporterii Farului amenință că vor face circ la meciurile HCM-ului! - f8f30a0c0022f09e1bd4f8bf1cfa268d.jpg

Articole de la același autor

Iritați de indiferența cu care este tratat FC Farul de către administrația locală, suporterii constănțeni amenință că vor face o atmosferă urâtă la partidele HCM-ului, echipă finanțată de Primărie și de Consiliul Județean. Ultrașii sunt deciși să atragă atenția și asupra fotbalului!

Continuăm să prezentăm și în ediția de astăzi puncte de vedere ale supor-terilor constănțeni. Oamenii sunt tare supărați - și pe bună dreptate -, pentru că, într-un oraș de talia Constanței, fotbalul beneficiază de prea puțină atenție din partea administrației locale.
"Dacă, Doamne ferește, Farul ajunge să se desființeze, le promitem șefilor Consiliului Județean că vor fi show-uri mari la meciurile HCM-ului. Nu ne vom lăsa până nu se va duce HCM-ul de râpă", anunță un grup de suporteri.
"Veți avea parte de surprize mari la meciurile HCM-ului. Nu vă jucați cu inimile fariștilor! Pentru noi, doar Farul contează!", scrie un suporter din peluză.
"Feriți-vă de mulțime! Aveți grijă, nu vă jucați cu pasiunea și viața noastră!", amenință un alt farist.
"Pun pariu că băieții ăia în costum stau și citesc ziarul și își umflă burțile mai tare când văd de ce sunt ei în stare și ce putere pot ei să aibă. Le doresc să ajungă să mănânce de pe jos, ca japonezii! Sper ca așa cum a ajuns Farul să ajungă și afacerile lor murdare", este opinia lui Mastahh.
Până la un punct, suporterii au dreptate. Trăim într-o țară democrată, în care libertatea de expresie este garantată. Dar, asta nu înseamnă să ne pierdem raționamentul. Trebuie să avem grijă ca, încercând să reparăm ceva, să nu stricăm - iremediabil - altceva.

Handbaliștii nu au nicio vină!
Mai exact, ura fariștilor nu trebuie revărsată asupra HCM-ului, cea mai bună echipă de handbal masculin din România, care nu ne face de rușine în Liga Campionilor. Toma și compania nu au absolut nicio vină că șefii lor folosesc unități de măsură diferite când "cântăresc" sportul constănțean.
Farul trebuie salvat, reconstruit pe baze solide, pornind de la nivel de copii și juniori, până la echipa mare. E nevoie de un pilon de bază, de mare încredere, în jurul căruia să vină apoi celelalte firme constănțene. Cine își va asuma acest rol extrem de dificil? Să sperăm că vom afla în perioada următoare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 22 Octombrie 2010
Stire din Sport : "Nu dați Farului în cap!"
Sâmbătă, 23 Octombrie 2010
Stire din Sport : Farul înalță baricade în fața Săgeții
Pagina a fost generata in 0.533 secunde