Suporterii Farului s-au dat în stambă: l-au înjurat pe Hagi!

1404
15
Puțini, foarte puțini spectatori s-au aflat în tribunele stadionului "Farul", vineri seară, la meciul pe care "marinarii" l-au susținut în compania Viitorului.

În condițiile în care doar aproximativ 300 de iubitori ai fotbalului au venit să-și vadă la lucru formațiile favorite, nu poți decât să te întrebi cu îngrijorare: "Dacă nu acum, când se află față în față două reprezentante ale județului nostru nu vine lume la stadion, atunci când?".

Părăsită de suporteri, este greu de crezut că Farul, care altădată strângea la meciurile sale chiar și 10.000 de oameni, poate face performanță în viitorul apropiat.

Apoi, așa puțini cum au fost, susținătorii Farului au dat dovadă de lipsă de fair-play. Supărați că favoriții lor nu au obținut victoria, ei nu au găsit altceva mai bun de făcut decât să scandeze abjecții la adresa lui Gheorghe Hagi, patronul Viitorului! Ce iute trece timpul: remember Coppa del Mondo (Italia 90) sau World Cup (SUA 94)?

Marian NEDELEA

Comentează știrea

15 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
rechin
28 august 2011
autor

nedelea...u cine mai esti ma??? esti departe de fenomen, de adevaruri...nu'l mai luati in brate pe machidon, care are cardasia cea mai nenorocita posibil cu cjc...ma asteptam la astfel de articole in telegraf, nu CL...incepe sa ne fie dor de bocai...

timisoara
29 august 2011
constanteni prosti

Cei care il injura pe Hagi, sunt vai de capul lor. Ei habar nu au pe ce lume traiesc. Atat ii duce capul. Hagi respecta Constanta dovada ca toate investitiile lui sunt acolo, si datorita lui Hagi Constanta este respectata in lumea fotbalului. Prin Academia pe care o face acum la Ovidiu , langa Constanta, Hagi a adus incaodata orasul in centrul atentiei in lumea fotbalului. Dar orice explicatie vi se aduce este in zadar. Voi sunteti fixati pe ideea ca Hagi nu a vrut sa bage bani la farul si punct. Cu asta o sa si muriti. Cred, ca si daca ar veni acum sa investeasca la Farul voi, tot nu ati realiza, si ati striga impotriva lui.

ovidiu
29 august 2011
hagi

chiar daca Hagi este favorizat in relatiile cu CJC,asta nu este un motiv sa fie injurat de suporterii FC Farul in public,mai ales cand partida este televizata...la fel s-a intamplat anul trecut in prima etapa cand Farul a luat bataie cu 3-1 la Ovidiu....cand scorul era 3-0 la pauza,suporterii faristii i-au strigat lui Hagi trivialitati si l-au injurat de ciuda ca pierd meciul..asculta ,daca tu esti de acord cu comportamentul lor,inseamna ca ai aceeasi lipsa de educatie si de fair play...un om civilizat nu poate accepta asa ceva!!!si mai lasa-l in pace pe Nedelea,pozitia lui ca ziarist este corecta iar a ta este subiectiva!

ZMC
29 august 2011
suporteri

are dreptate ovidiu, hagi face ceva pentru constanta, nu merita injurat. de fapt, a fost injurat de vreo 20 de aurolaci care nu merita bagati inseama. de fapt chiar aurolacii astia nu are trebui lasati in stadion!

Erik
29 august 2011
Hagi a fost injurat!!!!

Am citit toate comentariile despe meciul F.C. Farul si Viitorul, si nu-mi explic cum de niciun ziarist nu comenteaza si arbitrajul brigazii din Buzau care mai ales in repriza a doua a fost vizibil pro Viitorul. Si acest Nedelea daca ar fi fost in tribuna sau la stadion ar fi auzit ca motivul ptr care cei ce au adresat injurii lui Hagi si echipei Viitorul, este faptul ca au apelat la arbitrii vazand ca nu pot altfel sa castige.Cand in repriza a doua ii umple de galebene pe Faristi,fluieri faulturi si cornere imaginare, orice tentativa de atac a Farului este ofsaid, deci un arbitraj diametral opus fata de prima repriza, cam asta a fost motivul pentru care tribuna a injurat D-le ziarist si numai scrie prostii. Si inca ceva,imi pare rau dar noi i-am multumit lui Hagi ptr cea ce a facut ptr fotbalul romanesc si i-l respectam dar atat,(noi suntem suporterii Farului si nu ai Viitorului) Hagi nu ar trebuii sa uite si sa vina sa sarute gazonul stadionului Farul ptr ca aici a invatat fotbal si de aici a plecat si s-a lansat in fotbalul mare.

4D
29 august 2011
Stadion nou, lot performant!

Constanta este un oras pierdut pentru fotbal. Constantenii, oameni cu pretentii de la viata, nu vin la caricatura de stadion Farul, genul de stadion pe care se juca in Europa acum 100 de ani! In plus, echipa, oricare ar fii ea, Farul, Viitorul sau alta, va trebui sa aiba un lot valoros care sa se bata pentru castigarea Ligii 1 si nu pentru evitarea retrogradarii in Liga 3... In concluzie, constantenii vor redeveni microbisti cu doua conditii: stadion nou si echipa cu lot performant!

Yoda
29 august 2011
stadion

are mare dreptate 4D. stadionul e de pe vremea impuscatului, ca de altfel marea majoritate stadioanelor din romania. iasi, pitesti, ploiesti, buzau, galati, vaslui. niste oale, cum erau construite cenusii de comunisti. o singura solutie exista> buldozerul. problema e ce mai poti construi. astia nu sunt in stare sa fac o sala de sport, daramite un stadion. lumea nu va veni la stadion, asta e clar, mai mult de 500 de oameni nu se vor mai stringe. nu ai ce sa vezi, hnu ai stadion, nu ai complex, nu poti face shoping, nu te poti distra in complex. era bun un stadion lamnga maritimo de pe varianta, o sa faca aia bani cu lopata la terenurile de tenis. iar echipa? fara buget stabil, adio jucatori. doar pseudo jucatori, de 1000 de lei.

suporter FC Farul 1920 Constanta
29 august 2011
Retrospectiva meciului FC Farul 1920 Constanta- FC Viitorul Constanta 0-0

Ok, meciul din ce am vazut a fost unul de lupta fiecare echipa a jucat pentru a nu pierde, de aici si lipsa spectacolului fotbalistic. Ce este mai grav este ca in niciun ziar nimeni nu pomeneste nimic de arbitraj, care mai ales dupa pauza a fost numai pro Viitorul, culminind in minutul 90 cu o lovitura dela 17/18 metri acordata viitorului pentru un fault inexistent unul dinre atacantii Viitorului cazand fara sa fie atacat de nimeni.Numai spun ca in repriza secunda arbitrul nu a vazut niciun fault la Farul a acordat 4 cartonase galbene aiurea si tot timpul atacantii faristi erau in ofsaid indiferent ca erau sau nu.La cea am vazut Farul mai are nevoie de ceva timp pentru omogenizarea si sudarea compartimentelor inca la mijloc suntem deficitari, dar avem o echipa care va avea un cuvant de spus in aceasta serie. Bravo baieti. Cu Farul pana la moarte si dincolo de ea!!

suporter FC Farul 1920 Constanta
29 august 2011
Hagi jucator- Hagi presedinte de fotbal

Hagi este Hagi, a ramas in istoria fotbalului Romanesc ca unul dintre cei mai buni fotbalisti pe care i-am avut, il respectam pentru asta si atat.Cu antrenoratul e mai greu, pentru ca numai faci tu ce vrei cu mingea ci trebuie sa-i inveti pe atii ce sa faca cu ea, si daca nu te ajuta capul, numai cu picioarele n-ai cum sa reusesti. E patronul Academiei de fotbal, nu inteleg de ce nu-si face echipa Viitorul cu jucatori pe care ii creste la Academie pentru ca nu are nimic de pierdut ci numai de castigat. Anul trecut Viitorul a luat vreo 6-7 jucatori de la Farul, anul acesta a luat de la retorgradata Steaua II si pe Vajou de la Farul, nu este mai simplu sa-ti faci echipa cu jucatorii tai care joaca pe la nationale de juniori tineret etc, etc, asta nu inteleg.Si altceva noi suporterii echipei Farul (numai suporterii Farului)nu avem pentru ce sa-i multumim lui Hagi, ci Hagi ar trebui sa-i mutumeasca clubului Farul, pentru ca aici a invatat fotbal si de aici a plecat in fotbalul mare, iar acum vine cu Viitorul nu sa invinga cinstit (pentru ca s-a vazut pe parcursul meciului ca nu se poate), ci cu ajutorul arbitrului, care in repriza a doua a tras cu ei pe fata fara niciun pic de rusine. Asta nu este o rusine???? Hagi o fi vazut ce se intampla pe teren sau arbitrul gresea ca asa vrea el,si atunci cum sa nu fie Injurata o echipa cu antrenori si patroni cu tot cand vine sa te fure pe fata. Viitorul vrea sa ajunga in LIGA asa??? atunci inseamna ca nu te duce mintea, tu nu vrei sa faci performanta tu vrei sa iti faci doar reclama si sa castigi bani

Marcel Ilie
29 august 2011
10. arbitraj pro Viitorul?

Am fost și eu la meci vineri seară și am văzut tot. Îmi apare rău că trebuie să vă spun... Fraților, nu sunteți realiști când criticați arbitrajul. Cred că ați văzut alt meci! Problema este că jocul Farului, echipa mea de suflet, scârțâie serios. Și mă deranjează atitudinea unor așa-ziși suporteri, care, dezamăgiți de jocul echipei favorite, nu găsesc altceva mai bun decât să-l porcăiască pe cel mai mare fotbalist constănțean al tuturor timpurilor. Asta este ceea ce de fapt contează, asta este ceea ce trebuie să ne deranjeze pe noi toți cei care chiar iubim această echipă! Restul sunt povești...

15 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4839 secunde