Suporterii FC Farul se întâlnesc, astăzi, într-un nou miting

719
12
Suporterii FC Farul se întâlnesc, astăzi, într-un nou miting - fotbalmitingfarul-1368716288.jpg
Asociația Suporterilor "Farul Constanța" va organiza, astăzi, un nou miting de susținere a echipei FC Farul Constanța, de la ora 18.45, la Stadionul "Farul", de unde se va pleca în coloană spre Prefectura Constanța.

"Așteptăm toți suporterii fariști în fața tribunei oficiale a stadionului "Farul". Este ultima șansă de a salva clubul fanion a orașului Constanța! Situația nu s-a schimbat decât la nivel declarativ, dar noi avem nevoie de fapte! Vrei să salvăm Farul? Atunci este obligatoriu să fi prezent! Vino și tu alături de noi! În Constanța doar Farul Contează!", au anunțat suporterii FC Farul. 

Comentează știrea

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Anonymous Farul
17 mai 2013
Miting sau cliseu ?

Suporterii tipa degeaba... !!! Nimeni altcineva nu face nimic !!! Pe 29 mai cand o sa se termine Liga I, o sa vedeti haos ce-o sa fie-n Constanta... o sa iasa toti stelistii pe interval si-o sa faca carnaval ros-albastru... atunci sa-i vedem p-astia cu "In CONSTANTA doar FARUL conteaza!" ce-o sa mai scandeze... Farul a murit de mult... doar ca e prea greu pentru unii sa accepte asta... !!! Pe 03.06.2013 toata suflarea fotbalistica din Romania va asista la inmormantarea definitiva a echipei care l-a dat fotbalului mondial pe Gica Hagi ! Restul e can-can...

Alex Rammstein
17 mai 2013
Trist dar adevarat

Farul nostru moare si pe toti-n pix ii doare... !!! Am o gramada de vecini care se pregatesc cu mic cu mare pentru meciul Stelei cu Brasovul...se lauda prin cartier...mi-am luat bilet la peluza, mi-am comandat esarfa de campion...ma vopsesc ros-albastru... Are dreptate Anonymous... in timp ce stelistii se pregatesc sa declanseze fiesta la nivel national... in Constanta am ramas 3-400, care inca mai speram la o minune prin care echipa fanion a Dobrogei sa fie salvata... Insa minuni nu se intampla decat in telenovele...iar situatia Farului nu este o telenovela...este o drama din categoria (Love Story)... una care la final te face sa versi lacrimi amare... TOTI CEI CARE IUBITI FARUL VENITI ALATURI DE NOI IN ACEASTA SEARA INTR-O ULTIMA TENTATIVA DE A TRAGE UN SEMNAL DE ALARMA PT SALVAMARUL PLAGIATOR DE LA PRIMARIE SI PT MISTRETUL ALA DE LA CJC... IN CONSTANTA DOAR FARUL CONTEAZA !!!

Mihailescu S.
17 mai 2013
Care 3-400?

Mai optimistilor, care 3-400 sustinatori au mai ramas? Sunt doar cei 50 de betivi si aurolaci care se intalnesc asa ca nu au ce face. Vai de mama voastra si de clubul fanion al Constantei. Sunteti exact cum e echipa : PENIBILI. Va luptati sa supravietuim in B, in ce hal s-a ajuns. Cu tiganii, hotii si barbugii din conducere e moarte sigura. Pacat de trditia acestui club, de stadioanele pe care le umplea, un ce hal s-a ajuns la nivel de echipa si suporteri. Raport 1-1 (11 jucatori - 11 suporteri).

faruleunic
17 mai 2013
farul

pt 3. pretene aici te inseli .daca nu fac parte din aia 50 care-I vezi in galerie, asta nu inseamna ca numai sunt faristi in cta. SUNT SI NE DOARE CE SE-NTAMPLA.Sunt la current cu tot ce se-ntampla la club,merg la meci cand pot,asa ca n-o fi toata constanta plina de oi steliste sau catei!

Brazilianu`
17 mai 2013
Apel la redactie

De ce nu incercati sa faceti si voi un articol, un interviu oficial cu Bosanceanu (ca va e la indemana) sau cu Nicusor sau Comanescu (alti oameni pe care suporterii spera sa-i aduca langa echipa) despre situatia Farului, sau despre situatia in care ar investii la Farul. Nu-l mai bagati in ziar degeaba pe Tanasa ala care-a facut praf Callatisul sau pe Giani pentru ca nu intereseaza pe nimeni despre ei. Astfel ar fi cel mai clar pentru toata lumea, care este situatia Farului la zi, ce se intampla cu datoriile si in ce mod pot fi stinse si poate ati afla si ne-ati putea explica si celor care nu stim care e problema reala cu data limita de 3 iunie. Citesc cugetul zilnic de ani de zile si am pretentia ca sunt un cititor fidel al celei mai bune si profesioniste redactii care mereu ne aduce stiri si informatii despre adevaratele probleme ale orasului... nu despre ce a mai nascocit ultimul neuron ramas in capul primarului nostru baywatch... :))

suporter vechi!!!
17 mai 2013
ce idiot!!! numaru 1!!

Nu e adevarat...intradevar oile au multi suporteri in cta...pt ca la noi in oras...si in general in romania persista mentalitatea te turma...dar sa vi cu o aberatie ca farul nu mai are mai mult de 400 de suporteri..e cea mai mare tampenie pe care am auzit`o...idiotule...fa un sondaj de opinie si ai sa ve cati suporteri are farul in constanta si in toate dobrogea....poate nu mai are pusti din noua generatie...asa zisi suporteri dupa care se dau dupa cum bate vantul...dar oamenii de 40 50 60 de ani chiar...care nu mai pot iesi in strada ... sau nu au timp...au familii..cu cine credeti ca tin...am intalnit o gramada...ei marea majoritate iubesc farul...au crescut cu aceasta echipa...au prins vremurile bune...mergeau pe stadion cand se umplea cu 5 6 ore inainte...se statea in copaci..asa ca terminati cu tampeniile farul are cel putin inca zeci de mii de suporteri in judecat...sa nu zic mai mult...farul va fi iubita ...multi ani de acum incolo...dar suporterii mai in varsta...nu pot iesi in stada asa cum o fac cei mai tineri...dar asta nu inseamna ca nu-i aprieciem pe ce tineri...HAI FARUL !!!

Anonymous Farul
17 mai 2013
@ suporter vechi

In loc sa-ti cauti scuze d-astea penibile...si sa te faci ca nu intelegi ceea ce am vrut eu sa spun...ai face bine sa iesi pe traseu sau macar sa vi la primarie sa ne sustii cauza daca iubesti Farul cu adevarat ! Asta daca nu te deranjeaza sa-l superi pe Mazare ca nu cumva sa-ti taie puiul sau punga de orez de la pachetele milei din banii publici ai orasului. Taci din plm daca nu faci nimic. Eu am spus doar ca suporterii adevarati sunt cei care vin langa club in aceste momente...iar acestia sunt doar 400... suporterii de canapea NU SE PUN LA SOCOTEALA. E USOR SA STAI CU MACIUCA IN MANA SI SA ASTEPTI CA ALTII SA FACA O TREABA LA CARE POTI SA PUI SI TU OSUL IAR APOI SA SPUI: CE BINE CA S-A SALVAT FARUL... AM FOST ALATURI DE EI CU SUFLETUL... Faptul ca orasul e plin de Stelisti, este un fenomen datorat rezultatelor clubului din Ghencea si a faptului ca aici in oras nimeni niciodata nu a venit alaturi de club si de Bosanceanu in momentul in care FARUL JUCA FINALA CUPEI CU DINAMO si Grigoras cerea intariri si ajutor !!! Lucrul asta noi incercam sa-l schimbam mosule... iar daca nu faci nimic pt FARUL si doar stai cu maciuca-n mana in fata calculatorului...macar taci-n plm si nu te mai lua de cei care merg si fac tot ce pot pt aceasta echipa. Eu am venit din Italia pentru a participa la mitingurile astea. Mi-am lasat jobul acolo pt ca-mi plangea sufletul cand citeam articolele pe Cuget si Telegraf. ASA CA IDIOT ESTI TU, MOS OBOSIT, PUPINCURISTO-MAZAREAN CE ESTI !!! Cand toti cretinii din generatia ta care stateau prin copaci nu vor mai vota MAZARE,NICUSOR SI USL PROBABIL VOM AVEA UN PRIMAR SI NISTE OAMENI LA CONSTANTA CARE SA SE LUPTE PT BINELE ORASULUI SI PT SIMBOLURILE SALE... PANA ATUNCI CIOCU MIC !!!

8. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

gresestiplatesti
17 mai 2013
scapati de jucatorii pafaristi si dup-aia mai vorbim

faru e pe duca mai mult din partea jucatorilor de 2 lei decat din alte motive. Ia uitativa pe internet sa vedeti ce fac jucatorii de la farul, numai prin cluburi si cazinouri ii vezi. ba desteptilor, unu care joaca la steaua, dinamo, CFR, in prima clipa cand e vazut in cluburi sau cazinouri primeste amenda, se numeste "regulament de ordine interioara". Da ratatii de la conducerea echipei se pare ca nu au auzit de asa ceva. Suntem penibili. Nu as iesi nici in ruptul capului sa sustin o echipa care promoveaza niste betzivani, ca asta sunt acum jucatorii de la farul, niste labari. Sa dea dovada ca isi dau sufletul pe teren, si atunci o sa vin, dar astia sunt interesati numai sa-si joace banii la cazinouri. Dati afara pramatiile si reconstruiti echipa! Daca faceti un miting cu: "sa dispara cioflingarii de la Farul" atunci o sa vin!

ado
17 mai 2013
...

Desi apreciez ceea ce ai scris, mai ales in ultima parte, as aprecia si mai mult, daca ai posta in nume propriu. Iti multumesc! Altfel, numai bine si Hai Farul!!!

Răspuns la: Trist dar adevarat
Adăugat de : Alex Rammstein, 17 mai 2013
Farul nostru moare si pe toti-n pix ii doare... !!! Am o gramada de vecini care se pregatesc cu mic cu mare pentru meciul Stelei cu Brasovul...se...
12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Pagina a fost generata in 1.9371 secunde