România - Franța, în preliminariile EURO 2012

Suporterii să fie alături de echipă!

351
1
Antrenorul echipei naționale de fotbal a României, Victor Pițurcă, a declarat, ieri, într-o conferință de presă, că reprezentativa Franței, deși nu practică un joc foarte bun, câștigă meciurile pentru că are jucători de valoare.
"Am analizat bine jocul Franței, nu joacă foarte bine, dar câștigă pentru că are jucători valoroși. La Tirana, au condus repede cu 2-0 și n-au mai forțat. De aceea, au dat senzația că jocul lor a șchiopătat. Echipa de la «Euro» a Franței era mai închegată, acum e în reconstruc-ție. Egalul ar fi un rezultat bun, de palmares, dar noi avem nevoie de victorie pentru a avea șanse bune de calificare", a spus Pițurcă.
Selecționerul speră ca publicul să încurajeze pe tot parcursul meciului echipa României. "Ar trebui să constituie un avantaj că vom fi încurajați de 50.000 de suporteri. Sper să fie alături de noi indiferent ce se va întâmpla. Să nu înceapă să mur-mure și să ne încurajeze până la ultimul fluier", a adăugat Pițurcă.
Naționala României întâlnește, diseară, de la ora 21.30, pe Național Arena, reprezentativa Franței, în cadrul Grupei D a preliminariilor EURO 2012.


Comentează știrea

andrei
6 septembrie 2011
mori sandule

mwie FRF... groparii fotbalului romanesc

Articole pe aceeași temă

Marţi, 06 Septembrie 2011
Stire din Sport : CS Metalul Constanța vrea în play-off
Pagina a fost generata in 0.3007 secunde