Suspendări și amenzi după meciul RCJ Constanța - Steaua

530
2

Articole de la același autor

Subcomisia de disciplină a Comisiei Centrale de Arbitri, formată din George Bărgăunaș, Mircea Vătui și Constantin Bonea, a decis reținerea de la delegări pe o perioadă de patru etape și penalizarea cu amendă în valoare de 100 de lei a lui Claudiu Clapon, arbitrul partidei RCJ Constanța - Steaua București, disputată pe litoral, în data de 29 iulie, contând pentru etapa a XI-a a SuperLigii la rugby, încheiată cu victoria oaspeților, 22-17.
Sancțiunea dată conform articolului nr. 106 din Regulamentul Disciplinar al Federației Române de Rugby - care spune că se penalizează necunoașterea sau greșita aplicare a regulilor de joc, fără a influența rezultatul - intră în vigoare începând de astăzi.
De asemenea, Gabriel Șeitan, judecător de margine la meciul amintit, a fost și el amendat cu 100 de lei și suspendat două etape, începând tot de azi, conform articolului nr. 106 din Regulamentul Disciplinar al FRR. În cazul său, sancțiunea a fost mai blândă, având în vedere activitatea fără reproș de până la greșelile de la Constanța.

La rândul său, Comisia de Disciplină și Fair-Play a FRR a decis amendarea cu 800 de lei și suspendarea pentru trei etape a jucătorului Mihai Roșca (Steaua București), pentru lovirea unui adversar în timpul meciului cu RCJ Constanța.

Comentează știrea

farul
3 august 2012
:)

Si cu ce ne ajuta pe noi ca au luat aia amenzi de 100 lei cand noi am pierdut meciul?

ado
3 august 2012
exact

Asta ma gandeam si eu. Dl arbitru merita un premiu pentru originalitatea de care a dat dovada in aplicarea regulamentului. Sper sa-i ajunga banii de la stelisti sa nu moara de foame alea 4 etape....

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5903 secunde