Ieri, demisionarul Victor Pițurcă i-a dat replica patronului Stelei

"Tâmpenii marca Gigi Becali"

335
Fostul antrenor al echipei din Ghencea a infirmat că a cerut zeci de milioane de euro ca să rămână la Steaua. În colimatorul lui Piți a intrat și Mihai Stoica.

După ce Gigi Becali a declarat că Pițurcă și-a dat demisia de la Steaua după ce nu a primit bani și pământuri, ieri, Piți a organizat o conferință de presă pentru a explica situația, din punctul lui de vedere.
Tehnicianul a admis că a cerut garanții, pentru protecție în fața declarațiilor nelalocul lor ale lui Becali în legătură cu jucătorii, cu antrenorii sau cu suporterii, dar că terenul solicitat valorează 3-4 milioane de euro, nu 20, cum a spus Gigi.
Scânteia care a aprins focul a fost reprezentată de afirmațiile patronului din Ghencea dinaintea meciului cu FC Brașov, în urma cărora Pițurcă și staff-ul său au hotărât să renunțe la echipă.
"Zecile de milioane de euro la care face referire Gigi Becali sunt niște tâmpenii caracteristice lui. Nu e adevărat că i-aș fi cerut atât. Am vrut unele garanții pentru că nu doream să plec umilit din Ghencea, așa cum au pățit pre-decesorii mei, foști mari jucători ai Stelei. Lui Gigi nu i-am cerut să nu mai vorbească, ar fi și absurd, ci doar să nu mai spună prostii și să lovească astfel în munca celor de la club. Inițial, Gigi a fost de acord, dar apoi și-a dat arama pe față și a revenit la vechile obiceiuri. Am crezut că înțelegerea noastră se va baza pe respect reciproc, dar nu a fost așa. Dacă vrea el să conducă, mai bine își face bagajele și pleacă. Nu se poate schimba decât dacă îi pui garanții", a declarat Pițurcă.

Lucrături și perversități
Fostul antrenor al Stelei este de părere că pe Gigi Becali l-a stricat Mihai Stoica.
"Lucrăturile și perversitățile au început când a venit Stoica. El l-a injectat pe Becali. Amândoi mă vorbeau de rău, deși, dacă eu mă opuneam, Stoica nu ajungea
la Steaua. Ce mare lucru a făcut la această echipă? Venea la ora 12 - 13 la club și vorbea pe blog cu suporterii. Și pe ei i-a îmbârligat", a atacat Pițurcă.
În urma demisiei lui Piți, Becali a anunțat că i-ar plăcea în Ghencea un trio Anghel Iordănescu (președinte) - Ilie Dumitrescu (manager) - Gică Hagi (antrenor), dar, dacă nu se va concretiza nimic, nu este exclusă instalarea pe banca tehnică a lui Massimo Pedrazzini.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.276 secunde