Tănase vrea ca amicalul FC Farul - Steaua să se joace în nocturnă

1934
12
Tănase vrea ca amicalul FC Farul - Steaua să se joace în nocturnă - vioreltanase4-1330268920.jpg
Cel mai important meci amical al Farului din această iarnă, cel cu Steaua București, va avea loc miercuri, iar antrenorul Viorel Tănase și-a exprimat dorința ca jocul să se desfășoare în nocturnă.

Cu ocazia amicalului FC Farul - Steaua, suporterii "marinarilor" îi vor putea vedea la lucru, pentru prima dată în tricoul alb-albastru, pe foștii steliști Sorin Paraschiv și Vali Badea.

De asemenea, contactat telefonic de "Cuget Liber" antrenorul Farului, Viorel Tănase, a declarat că și-ar dori ca meciul cu Steaua să se joace în nocturnă, pentru a avea cât mai mulți susținători în tribunele stadio-nului.

"Întâlnim cea mai titrată și iubită echipă din România. Chiar dacă a părăsit Europa, nu înseamnă că și-a pierdut din valoare, Steaua rămâne Steaua. Este echipa care are avantajul de a avea un patron ce-și permite să cumpere orice jucător dorește și din această cauză Steaua are și cel mai bun lot din România. Pentru FC Farul, meciul cu Steaua înseamnă un test foarte util, în care vom putea vedea potențialul echipei, vom contura un prim lot de 18, ca să nu zic un prim 11. Din câte am înțeles, meciul se va disputa la ora 11.00, însă eu aș vrea ca partida să se joace mai târziu, în nocturnă, pentru a permite oamenilor să vină să vadă acest meci. Până miercuri, se pot schimba multe lucruri", a declarat Tănase.

Youssouf Kone, ultima achiziție

Tehnicianul Farului a vorbit și despre ultimul transfer reușit de gruparea constănțeană, cel al lui Youssouf Kone.

"Este un jucător despre care mi s-a spus în urmă cu o lună și aș fi vrut să-l văd la lucru încă de atunci, însă abia acum a putut fi transferat. Din ce am discutat cu patronul Giani Nedelcu, știu că el a semnat pe șase luni, urmând ca, la finalul campionatului, să decidem dacă îi prelungim sau nu contractul. Nu știu dacă va reuși să se impună ca titular, pentru că nu îl cunosc deloc, nu știu unde a jucat în ultimul an, dacă a jucat sau cum stă cu pregătirea fizică. De mâine (n.r. - astăzi), îl voi avea la antrenamente și îmi voi putea face o părere", a precizat Viorel Tănase. 

Comentează știrea

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Maximus_Faristul
27 februarie 2012

Jucati cu Steaua ca sa vina toti la stadion si sa urle la golurile Stelei :)) desteapta alegere! nimic de comentat... sau o sa fie intrare la partida amicala? doar vorba aia e cea mai importanta echipa si cea mai importanta partida amicala :)))

Andrei
27 februarie 2012
Carcotasi sunteti multi

Nu mai fiti ma carcotasi...daca jucau cu avantu prabusirea incepeati cu gura ca asta e echipa...jucam cu Steaua, cea mai iubita echipa din tara. Daca tin cu farul nu inseamna ca nu pot sa am favorite in liga 1... Forta Farul sa se joace la un 5 meciul ca sa aibe multi spectatori...!

ado
27 februarie 2012
buna_idee!

Bravo! Ar fi super sa mai vada stadionul ala si alti oameni decat obisnuitii cu matineul! Succes!

Anonymous
27 februarie 2012
vrea la 18 dar joaca la 13

ca asa vrea Sport.ro ...

gigi
27 februarie 2012
Fortza Steaua

Nedelcule baga intrare cu bilete k la ce foame ai in tine si amicalul trebuie platit. Pleaca de la Farul jegosule .... dute invartindute ca ne`am saturat de tine saracie.

coco
27 februarie 2012
....

Doar asa mai vedem si noi fotbal; doar din amicale ca Farul este vai de ea. Ce sa mai vb sa intre Viitorul in Liga A sa mai vedem si noi Steaua, Dinamo, Rapid.. etc. Farul pt cazi in C k de promovat o sa promovezi la pastele cailor.

Ratza
27 februarie 2012
....

Nedelcule baga intrare babana la pret k pt asa ai si tu banii sa investesti la echipa. Saracie dute de la Farul k ne`am saturat de tine, si de minciunile tale. Pt vine nea.Gigi sa`ti dea la ...... saracie, patron de liga D . Gigi patron nu tu. Fortza Steaua - Fortza Gigi Becali

eu
27 februarie 2012
Saraciilor

Ce foame aveti in voi . Nedelcule esti penibil . La ce foame aveti in voi trebuia sa cereti banii si pt aerul care`l respira jucatori de la Steaua. Vreti promovare in Lig. A dar nu aveti bani sa refaceti un gazon dupa un meci amical. Vai de mama voastra cu patronul de carton Nedelcu. sunteti penibili vai de voi. Saraciilorrrrrr.

giogini
27 februarie 2012
....

Nedelcule esti penibil baaaaaa, nu ai coloana vertebrala. Vrei intrare la u amical ? Asa saracie patroneaza echipa Farul? ba ce cauti tu la echipa asta ma, cum ai pus tu mana pe ea mai sclavule? cere`i ma bani si lu Gigi k si`a permis sa vina in constanta, dai si doua palme k tu esti milionar de carton )) Cata foame zace`n tine .

Dini
27 februarie 2012
Sunteti penibili

Voi care nu ati fost in stare sa veniti la meciurile farului sa platiti un bilet sa ajutati echipa asta vreti numai intrare libera aveti tupeul nesimtit tipic romanesc sa scuipati in omul care a platit toate datoriile echipei timp de trei ani pt toti cei care nu au platit inainte si au lasat clubu plin de datorii voi aveti tupeul asta nesimtit sa il injurati pe omu asta. Nu inseamna ca voi nu sunteti suporterii farului caci daca este asa uitativa unde am ajuns pt ca noi toti suntem vinovati nu un singur om. Habar nu aveti ce eforturi a facut omu asta sa nu ne desfiintam vb ca sa va aflati in treaba mai bine lasati faru in saracia lui si vedetiva de echipele voastre. Stiu ca o sa ma faceti albie de porci tipic pt tara noastra daca am spus adevaru si mai ales pt ca sunt de acord sa se plateasca biletu pt ca asa este normal nu numai sa asteptam sa mergem peste tot pe moca. HAI FC FARUL CONSTANTA

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Vineri, 24 Februarie 2012
Stire din Sport : "În Constanța, doar Farul contează!"
Pagina a fost generata in 2.4223 secunde