Tecău și Hănescu, sfert-finaliști în turneul de tenis de la Valencia

494

Articole de la același autor

Perechea română Horia Tecău / Victor Hănescu s-a calificat în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de tenis de la Valencia (Spania), competiție inclusă în circuitul ATP World Tour 500, dotată cu premii în valoare totală de două milioane de euro.
Românii au furnizat cea mai mare surpriză a optimilor, fază în care au reușit să-i elimine pe principalii favoriți la trofeu, polonezii Mariusz Fyrstenberg și Marcin Matkowski, după o partidă de trei seturi, scor 6-3, 3-6, 11-9. Pentru această performanță, constănțeanul Tecău și partenerul său vor primi 11.700 de euro și 90 de puncte ATP.
Următorul cuplu pe care românii îl vor înfrunta vine din America de Sud, fiind format din Pablo Cuevas (Uruguay) și Juan Monaco (Argentina). Finala Valencia Open se va desfășura duminică, 8 noiembrie, pe suprafață rapidă.
v v v
Ajuns pe tabloul principal al Challenger-ului de 50.000 de dolari de la Medellin (Columbia) după ce a trecut de calificări, tenismanul român Marius Copil a cedat în prima rundă, în fața argentinianului Martin Alund, scor 4-6, 4-6, rămânând astfel numai cu premiul de consolare: 520 de dolari și cinci puncte ATP.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 04 Noiembrie 2009
Stire din Sport : Sport extern
Pagina a fost generata in 0.5257 secunde