Tecău și Lindstedt, ultima lor colaborare: Turneul Campionilor

234
Tecău și Lindstedt, ultima lor colaborare: Turneul Campionilor - tenistecaaau-1352234823.jpg
Londra este locul în care perechea Horia Tecău / Robert Lindstedt va pune capăt parteneriatului de trei ani. O motivație în plus pentru a se autodepăși la Turneul Campionilor și de a îndeplini marele obiectiv: ieșirea din grupe.


Deși, în debutul competiției, tandemul româno-suedez s-a înclinat, luni, în fața perechii Max Mirnyi / Daniel Nestor, scor 6-4, 6-7 (1), 10-12, Tecău este de părere că obiectivul nu este compromis. 

"Cred că în continuare avem șanse să ne calificăm mai departe. Sunt încrezător că putem câștiga următoarele două meciuri. Cel puțin sunt sigur că vom da totul pe teren. Am făcut un meci bun și mă bucur că Robert s-a refăcut după accidentarea la mușchii cervicali, care l-a ținut departe de forța maximă în ultima lună", a declarat tenismanul constănțean. 

Partida a avut o încărcătură emoțională imensă pentru Tecău, care s-a văzut față în față cu Mirnyi, cu care va face pereche din sezonul următor. 

Următoarele două meciuri din grupă ale constănțeanului și partenerului său vor fi împotriva echipelor Bhuphathi / Bopanna și Marray / Nielsen. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2464 secunde