TENIS / A fost înființată ACADEMIA VICTOR HĂNESCU

160
TENIS / A fost înființată ACADEMIA VICTOR HĂNESCU - victorhanescurolandgarros2011-1482573969.jpg

Articole recomandate

Academia "Victor Hănescu" va fi lansată la începutul lunii ianuarie 2017, a declarat fostul număr 26 ATP.


"Moș Crăciun vine cu un dar special pentru iubitorii tenisului, e vorba de Academia ce îmi poartă numele (www.academiavictorhanescu.ro). E singura Academie din țară care oferă absolut toate condițiile, punând la dispoziție atât terenuri de joc, cât și cazare, masă, acces la sală, la recuperare și posibilitate de locuri de învățământ, la baza Pescariu Sports Spa. Aici îi vom forma pe copii pe drumul către performanță, dar vom pune accent în mod deosebit să-i formăm pentru viață. Succesul înregistrat în tabere de mental coaching Train Like a Pro ne oferă garanția reușitei Academiei", a declarat Victor Hănescu.


În cadrul Academiei "Victor Hănescu" vor funcționa 7 terenuri de joc acoperite pe timpul iernii (atât pe zgură, cât și pe hard), iar vara vor fi disponibile 8 terenuri. Cei înscriși vor avea cazarea și masa asigurate în cadrul Academiei, acces la sala de fitness, spa, masaj, la piscină. 


De asemenea, pe lângă ședințele de mental coaching făcute cu experți din țară și din străinătate, vor fi programe personalizate de nutriție și centru de testări fiziologice. Nici părinții sportivilor nu vor fi neglijați, ei urmând să beneficieze de programe speciale de parenting.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7839 secunde