Tenis / Adrian Ungur și Marius Copil, pe tabloul principal al turneului BRD Năstase Țiriac Trophy

135
Tenis / Adrian Ungur și Marius Copil, pe tabloul principal al turneului BRD Năstase Țiriac Trophy - adrianungur-1460816159.jpg

Articole recomandate

Tenismenii români Adrian Ungur și Marius Copil au primit invitații și se află pe tabloul principal de simplu al turneului BRD Năstase Țiriac Trophy (ATP), a cărui ultimă ediție are loc de sâmbătă la Arenele BNR din Capitală, cu premii totale de 463.520 euro.



Adrian Ungur va juca în primul tur contra argentinianului Guido Pella, cap de serie numărul șase, în timp ce Marius Copil îl va avea ca adversar pe bosniacul Damir Dzumhur, potrivit tragerii la sorți efectuate sâmbătă la Arenele BNR.

Copil (25 ani, 183 ATP) nu l-a mai înfruntat până acum pe Dzumhur (23 ani, 99 ATP), care săptămâna aceasta a reușit o victorie de senzație la Monte Carlo, în fața cehului Tomas Berdych, cu 6-4, 6-7 (1), 6-3. La Miami, Dzumhur a trecut de Rafael Nadal, care a abandonat la scorul de 2-6, 5-4, 3-0 pentru bosniac.

Ungur (31 ani, 192 ATP) a jucat de trei ori cu Pella (25 ani, 47 ATP), având o singură victorie, în 2012, cu 4-6, 7-6 (6), 7-6 (5), la ATP Challenger Tour Finals de la Sao Paulo, apoi pierzând chiar finala competiției, în fața lui Pella, victorios cu 6-3, 6-7 (4), 7-6 (4). Pella s-a mai impus în 2015, la Sao Paulo (ATP), cu 6-3, 3-6, 6-2, în calificări.

Australianul Bernard Tomic (21 ATP) este principalul favorit al turneului de la București și va intra direct în optimile de finală, iar croatul Ivo Karlovic este al doilea favorit, și el fiind calificat direct în turul secund.

Și deținătorul trofeului, spaniolul Guillermo Garcia-Lopez (cap de serie numărul patru) va sta în runda inaugurală, în timp ce cehul Lukas Rosol, câștigătorul din 2013, va juca în primul tur cu britanicul Kyle Edmund.

Programul primului tur la simplu se prezintă astfel:

Bernard Tomic (Australia/N. 1) — bye

jucător venit din calificări — Robin Haase (Olanda)

jucător venit din calificări — Fernando Verdasco (Spania)

jucător venit din calificări — Paul-Henri Mathieu (Franța/N. 8)

Guillermo Garcia-Lopez (Spania/N. 4) — bye

Kyle Edmund (Marea Britanie) — Lukas Rosol (Cehia)

Adrian Mannarino (Franța) — Daniel Gimeno-Traver (Spania)

Adrian Ungur — Guido Pella (Argentina/N. 6)

Marcos Baghdatis (Cipru/N. 5) — Marco Cecchinato (Italia)

Damir Dzumhur (Bosnia) — Marius Copil

Ilia Marcenko (Ucraina) — Dudi Sela (Israel)

Federico Delbonis (Argentina/N. 3) — bye

Paolo Lorenzi (Italia/N. 7) — Diego Schwartzman (Argentina)

jucător venit din calificări — Daniel Taro (Japonia)

Dusan Lajovic (Serbia) — Lucas Pouille (Franța)

Ivo Karlovic (Croația/N. 2) — bye



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1405 secunde