Tenis / Andreea Prisăcariu, campioană la dublu în turneul ITF de la Monastir

230
Tenis / Andreea Prisăcariu, campioană la dublu în turneul ITF de la Monastir - 1-1674557818.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea română de tenis Andreea Prisăcariu a câștigat turneul W40 Monastir, Magic Tour, inclus în circuitul ITF, în proba de dublu, alături de Sada Nahimana (Burundi). Cele două jucătoare au învins în finală, scor 7-5, 6-4, perechea Alena Fomina-Klotz / Iryna Shymanovich, principalele favorite ale turneului din Tunisia.

Andreea Prisăcariu a obținut primul titlu după doi ani și al 12-lea al carierei în circuitul ITF, românca având în palmares opt trofee la dublu și patru la simplu.

În primul tur, Andreea Prisăcariu (care în urmă cu un an a făcut parte din lotul echipei României pentru Billie Jean King Cup) și partenera sa au trecut de japonezele Nagi Hanatani și Sakura Hosogi, scor 6-0, 6-1, apoi de Oana Gavrilă (România) / Sapfo Sakellardi (Grecia), scor 6-4, 6-2, iar în semifinale de Sijia Wei (China) şi Priska Madelyn Nugroho (India), favoritele nr. 3, scor 3-6, 6-4, 10-5.

În cadrul aceluiași turneu, românca Miriam Bulgaru a fost eliminată în turul al doilea al probei de simplu, iar Ștefania Bojica și Andreea Prisăcariu au pierdut în primul tur.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Tenis / Twitter / Andreea Prisacariu 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7296 secunde