Tenis de masă: Elizabeta Samara, locul 3 în Campionatul Național

126
Tenis de masă: Elizabeta Samara, locul 3 în Campionatul Național - samara-1520228887.jpg

Articole recomandate

Elizabeta Samara a ocupat locul trei la Campionatul Național Individual de Seniori desfășurat, în weekend, la Buzău. 


La simplu, Samara a fost învinsă în semifinală de Irina Ciobanu cu scorul de 4-3, potrivit site-ului federației naționale de profil. Ciobanu a câștigat titlul de campioană după ce a dispus în finală de Andreea Dragoman cu scorul de 4-3.


Adina Diaconu a primit și ea o medalie de bronz, după ce a fost întrecută în altă semifinală de Dragoman cu 4-1. Ovidiu Ionescu s-a impus la simplu masculin, după 4-2 în finala cu Adrian Dodean. Medaliile de bronz au fost adjudecate de Cristian Pletea, învins cu 4-1 de Dodean în semifinale, și de Rareș Șipoș, întrecut cu 4-0 de Ionescu în cealaltă semifinală.


Dublu feminin


La dublu feminin, victoria a revenit perechii Andreea Dragoman/Camelia Iacob, victorioasă cu 3-1 în finala cu cuplul Anamaria Sebe/Alina Zaharia. Medaliile de bronz au fost cucerite de perechea Eliza Samara/Elena Zaharia (1-3 în semifinala cu Dragoman/Iacob) și de Andreea Hudușan/Daniela Bârzoi (1-3 în semifinala cu Sebe/Alina Zaharia).


La dublu masculin a câștigat cuplul Ovidiu Ionescu/Constantin Cioti, după 3-2 în finala cu perechea Alexandru Cazacu/Rareș Șipoș. Alin Spelbuș și Alexandru Manole și Lucian Munteanu/Cristian Pletea au luat bronzul. Spelbuș și Manole au fost învinși în semifinale cu 3-1 de perechea Cazacu/Șipoș, în timp ce Munteanu și Pletea au pierdut cu 1-3 în penultimul act în fața perechii Ionescu/Cioti.


Dublu mixt


În proba de dublu mixt victoria a fost obținută de perechea Ovidiu Ionescu/Eliza Samara, în urma unei victorii cu 3-0 în fața cuplului Alexandru Cazacu/Roxana Istrate. Cuplurile Alin Spelbuș/Camelia Iacob și Alexandru Manole/Andreea Clapă au luat medaliile de bronz.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1225 secunde