Tenis de masă / Șase medalii pentru România la ITTF Serbian Junior & Cadet Open 2012

232
Tenis de masă / Șase medalii pentru România la ITTF Serbian Junior & Cadet Open 2012 - tenismasa-1349689192.jpg
Ieri, la Vrnjacka Banja (Serbia), s-a finalizat competiția ITTF Serbian Junior & Cadet Open 2012, competiție la care sportivii tricolori au reușit o performanță deosebită: două medalii de aur, una de argint și trei de bronz.

Cea mai răsunătoare dintre acestea este performanța obținută de Adina Diaconu și Andreea Clapa, care au jucat finala probei de simplu cadete. În finală, Diaconu a câștigat cu scorul de 3:0. În proba de dublu juniori, Daniel Dan și Alin Spelbus au câștigat medalia de bronz, baieții noștri fiind învinși în semifinale de perechea Szudi / Weerasinghe (Ungaria / Anglia) cu scorul de 2:3.

La dublu junioare, Adina Diaconu și Diana Lupu au fost eliminate în semifinale de dublul Chernova / Polcanova (Rusia / Austria) cu scorul de 2:3, și au obținut medalia de bronz.

La dublu cadete, Andreea Clapa / Tamolwan Khetkuen (România / Tailanda) a câștigat medalia de aur, dupa ce au învins în finală perechea Bagapova / Malanina (Rusia) cu scorul de 3:0. În aceeași probă, Arina Sangeorzan împreună cu Jha Prachi (SUA) a câștigat medalia de bronz.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.264 secunde