Tenis / Halep - Nara 6-2, 6-4. Simona, în turul 2 la Wimbledon. Și-a aflat deja următoarea adversară

193
Tenis / Halep - Nara 6-2, 6-4. Simona, în turul 2 la Wimbledon. Și-a aflat deja următoarea adversară - halep-1530639349.jpg

Articole recomandate

Simona Halep, liderul mondial din WTA, și-a început cu succes campania de la Wimbledon. Jucătoarea noastră a jucat extrem de solid și a învins-o în primul tur pe japoneza Kurumi Nara, scor 6-2, 6-4, după o oră și 19 minute de joc.

În turul 2, Halep o va întâlni joi pe Saisai Zheng din China (126 WTA). 


Halep a avut emoții o singură dată pe parcursul primului set cu Kurumi Nara. După ce Simona a debutat cu break în meci, Nara a reușit să-i facă rebreak jucătoarei noastre și să egaleze la doi, în singurul moment echilibrat al primului set.


De acolo, Halep a dezvoltat un tenis extrem de agresiv, cu lovituri lungi, plasate, de ambele părți ale terenului, stil care incomodat-o vizibil pe japoneză. Simona a lovit în nenumărtate rânduri aproape de linii, iar Nara nu a găsit niciodată răspuns.


Halep nu a mai pierdut niciun game până la finalul setului, pe care și l-a adjudecat la doi, după 39 de minute.


Setul doi a început tot sub dominația Simonei, care a făcut break încă din game-ul inaugural. Extrem de activă, Simona nu a ezitat în niciun moment la serviciu, pe care și l-a menținut până la finalul meciului. Halep a greșit mai mult în setul secund, nu a mai reușit alte break-uri, dar impresia după primul meci de la Wimbledon este una per total pozitivă. 


S-a terminat 6-2, 6-4 pentru Simona Halep, victorie excelentă pentru campioana de la Roland Garros, care va evolua în turul secund de la Wimbledon cu chinezoaica Saisai Zheng (126 WTA). Aceasta s-a impus în turul 1 în fața compatrioatei Qiang Wang, scor 6-3, 4-6, 6-1.


Simona Halep și Saisai Zhang s-au mai întâlnit o singură dată până acum, în 2015, în semifinale la Shenzen, jucătoarea noastră câștigând fără emoții atunci, 6-2, 6-3. Partida dintre cele două va avea loc joi, la o oră ce va fi anunțată ulterior. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.8525 secunde