Tenis / Horia Tecău a ratat calificarea în finala probei de dublu mixt, la Roland Garros

90
1
Tenis / Horia Tecău a ratat calificarea în finala probei de dublu mixt, la Roland Garros - tecau222-1433400906.jpg

Articole recomandate

Perechea româno-slovenă Horia Tecău/Katarina Srebonik a ratat calificarea în finala probei de dublu mixt la turneul de tenis de la Roland Garros, al doilea de Mare Șlem al anului. Ei au fost învinși, miercuri, în semifinale, de cuplul american Mike Byan/Bethanie Mattek-Sands, cu 4-6, 6-3, 10-8.


Pentru calificarea în semifinale, perechea Tecău/Srebotnik va primi un cec de 28.000 de euro, potrivit Realitatea.net.

Tecău are un titlu de Mare Șlem la dublu mixt, în 2012 la Australian Open, alături de americanca Bethanie Mattek-Sands, și a a ajuns din nou în finală la Melbourne în 2014, alături de indianca Sania Mirza.

Horia se va concentra acum pe competiția de dublu masculin. Împreună cu partenerul său, olandezul Jean-Julien Rojer, Tecău va juca în semifinalele acestei probe contra perechii croato-braziliene Ivan Dodig/Marcelo Melo, a treia favorită a întrecerii.

Tecău și Rojer, favoriții numărul 5 ai întrecerii, sunt la cea mai bună performanță a lor la Roland Garros, unde și-au asigurat un cec de 112.500 euro și 720 de puncte ATP.



Comentează știrea

rodica
4 iunie 2015
proiect

Succesul vine pentru cei care au o conștiință de succes. Asta scrie celebrul Napoleon Hill în cartea "De la idee la bani". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3883 secunde