Tenis / Mergea și Bopanna s-au calificat în semifinalele Turneului Campionilor

74
1
Tenis / Mergea și Bopanna s-au calificat în semifinalele Turneului Campionilor - mergea-1447771768.jpg

Articole recomandate

Perechea alcătuită din tenismanul român Florin Mergea și indianul Rohan Bopanna s-a calificat, marți, în semifinalele Turneului Campionilor de la Londra, după ce a învins cu 6-3, 7-6 (5) cuplul Jamie Murray (Marea Britanie)/John Peers (Australia), în Grupa Ashe/Smith.



Mergea și Bopanna (N. 8), ultimii calificați la turneul londonez, s-au impus într-o oră și 15 minute, bifând a doua victorie în două seturi, fapt care le asigură prezența în penultimul act al competiției.

Cuplul româno-indian a câștigat și în fața favoriților numărul patru, după ce în meciul de debut au învins principalii favoriți, gemenii americani Bob și Mike Bryan. Jamie Murray și John Peers au câștigat și ei meciul de debut, în fața italienilor Simone Bolelli/Fabio Fognini, ultimii adversari din grupă pentru Mergea și Bopanna (joi).

Mergea și Bopanna, liderii grupei, și-au asigurat 136.000 de dolari și 400 de puncte ATP, potrivit Agerpres.ro.

Miercuri, în Grupa Fleming/McEnroe, perechea româno-olandeză Horia Tecău/Jean-Julien Rojer va întâlni cuplul croato-brazilian Ivan Dodig/Marcelo Melo, finalist anul trecut.



Comentează știrea

Cosmin
17 noiembrie 2015
Cea mai solicitata oferta de lucru online!

Cea mai solicitata oferta de lucru online! Suntem in plina ascensiune si suntem cei mai cautati! Oferim celor interesati posibilitatea unei colaborari online, part-time, la domiciliu, cu castiguri asigurate prin contract de comision. Cerem: cunostinte minime de navigare pe internet, de lucru cu fisiere pdf si word, de folosire a emailului. Sunt necesare calculator si conexiune la internet. Asiguram instruire gratuita si pas cu pas. Numai persoanele foarte serioase sunt asteptate sa ceara detalii la adresa de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4764 secunde