Tenis / Monica Niculescu, învinsă în primul tur al probei de dublu la Eastbourne

74
1
Tenis / Monica Niculescu, învinsă în primul tur al probei de dublu la Eastbourne - monicaniculescu-1435163927.jpg

Articole recomandate

Perechea româno-australiană Monica Niculescu/Arina Rodionova a fost învinsă de cuplul Cara Black (Zimbabwe)/Lisa Raymond (SUA), cu 3-6, 6-3, 10-8, miercuri, în runda inaugurală a probei de dublu din cadrul turneului de tenis pe iarbă de la Eastbourne (Marea Britanie), dotat cu premii totale de 665.900 dolari.



Black și Raymond, foste lidere mondiale la dublu, s-au impus după o oră și 15 minute de joc, potrivit Agerpres.ro.

Niculescu a beneficiat de retragerea cehoaicei Petra Kvitova la dublu și a intrat alături de australianca Arina Rodionova ca ''alternate'' Monica Niculescu, învinsă de Christina McHale (SUA), în ultimul tur al calificărilor, a intrat și pe tabloul principal de simplu, direct în runda a doua, ca lucky loser, după retragerea jucătoarei germane Angelique Kerber, a șasea favorită. Românca a fost învinsă din nou, însă, de Coco Vandeweghe (SUA), cu 7-5, 2-6, 6-1, marți seara.

Miercuri, în primul tur la dublu, va evolua și perechea româno-spaniolă Irina Begu/Lara Arruabarrena, împotriva favoritelor numărul doi ale probei, rusoaicele Ekaterina Makarova/Elena Vesnina, după retragerea cuplului Eugenie Bouchard (Canada)/Marina Erakovic (Noua Zeelandă).



Comentează știrea

costy
25 iunie 2015
afaceri

Urgent! Lucru la domiciliu! Oamenii sunt asa de blocati intr-o anumita perspectiva, incat nu pot vedea ceea ce este atat de limpede, deoarece ideile lor, orientate intr-o singura directie, i-au orbit. Aici veti gasi garantat cea mai serioasa oferta de lucru la domiciliu, cu castiguri asigurate prin contract legal de comision! Cereti acum detalii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4127 secunde