Tenis / Organizatorii turneului de la Palermo cer o derogare pentru Simona Halep

306
Tenis / Organizatorii turneului de la Palermo cer o derogare pentru Simona Halep - simona-1595660317.jpg

Articole recomandate

Organizatorii turneului WTA de la Palermo, care va începe pe 3 august și va consemna reluarea circuitului profesionist feminin de tenis, au anunțat, vineri, că au cerut o derogare de la obligația carantinei instituite pentru persoanele care vin din România și care ar putea-o împiedica pe Simona Halep, numărul doi mondial, să participe la competiție, scrie AFP.


''Am primit o solicitare urgentă ministrului Sănătății, Roberto Speranza, pentru a cere o derogare la ultima ordonanță pentru jucătoarele de tenis care vor participa la turneu'', a explicat, într-un comunicat, directorul turneului, Oliviero Palma.


Ministrul Sănătății anunțase anterior că a semnat vineri o ordonanță care impune carantina la intrarea în Italia pentru toate persoanele care vin din România și Bulgaria.


''Aceasta decizie ar penaliza jucătoare ca Simona Halep, numărul doi mondial și deținătoarea titlului la Wimbledon, care nu ar mai putea participa la turneul de la Palermo'', a adăugat Palma.


Directorul turneului, care se va desfășura între 1 și 9 august la Palermo, s-a declarat convins că ''protocoalele sanitare adoptate de WTA sunt destul de stricte pentru a garanta siguranța și sănătatea sportivilor, dar și a tuturor persoanelor implicate în eveniment''.


Circuitele profesioniste de tenis au fost întrerupte în luna martie din cauza pandemiei de coronavirus.


Sursa: Agerpres.ro




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7314 secunde