Tenis / Philipp Kohlschreiber a câștigat turneul ATP de la Kitzbuehel

97
1
Tenis / Philipp Kohlschreiber a câștigat turneul ATP de la Kitzbuehel - philippkohlschreiber-1439042354.jpg

Articole recomandate

Jucătorul german de tenis Philipp Kohlschreiber, numărul 39 mondial, a câștigat pentru prima oară în cariera sa turneul ATP de la Kitzbuehel (Austria), în finala căruia l-a învins sâmbătă, cu 2-6, 6-2, 6-2, pe francezul Paul-Henri Mathieu, după o oră și 44 minute de joc.



În vârstă de 31 ani, Philip Kohlschreiber a semnat cu această ocazie al șaselea său succes în circuitul profesionist, în fața unui jucător care nu mai disputase de șase ani o finală de turneu ATP.

Matiheu (33 ani) ocupantul locului 109 în clasamentul ATP, a început mai bine jocul reușind să câștige primul set în fața Kohlschreiber, cap de serie numărul 6 la această competiție, însă germanul a revenit și a reușit să se impună în următoarele două seturi, cu același scor: 6-2.

Paul-Henri Mathieu a devenit, cu această ocazie, primul jucător care a atins finala turneului austriac după ce a trecut prin calificări, potrivit Agerpres.ro

Vineri, în semifinale, Mathieu l-a învins cu 6-4, 6-3 pe spaniolul Nicolas Almagro (locul 136 ATP), în timp ce Kohlschreiber a dispus cu 6-0, 7-6 (6) de austriacul Dominic Thiem, nr. 21 mondial, principalul favorit al turneului de la Kitzbuehel.



Comentează știrea

adi
9 august 2015
anunt

Căutam Operatori calculator pentru publicare anunțuri. Se lucrează comod de acasă aprox. 3 ore pe zi. Cerințe: - cunoștinte minime PC - necesar calculator - conexiune internet - răbdare - seriozitate .Nu este necesară experiență. Instruire gratuită oferită sub forma unor lecții prin mail(contactați-mă doar pe e-mail). Acolo veți găsi toate răspunsurile la toate întrebările atât timp cât citiți cursurile. Veți trece mai întâi prin instruire, apoi care doriți, o să începeți să lucrați. Program part-time. Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8993 secunde